detector.media
16.08.2017 17:05
Деркач написав відкритий лист до Порошенка щодо можливих обшуків у офісі «Ера-Медіа»
Деркач написав відкритий лист до Порошенка щодо можливих обшуків у офісі «Ера-Медіа»
Власник «Ера-Медіа» Андрій Деркач звернувся до президента України Петра Порошенка з відкритим листом, у якому повідомив про можливі обшуки у офісі його медіахолдингу і попросив захисту

Відкритий лист пан Деркач оприлюднив у Facebook.

«До мене надійшла інформація про те, що найближчим часом щодо представників ЗМІ медіахолдингу "Ера-Медіа" та моєї родини будуть проведені протиправні оперативно-розшукові та слідчі дії з боку правоохоронних органів зі спробою звинуватити мене та журналістів в незаконній діяльності, залякати тощо», – написав він Порошенку.

Серед причин «спроби політичної розправи» пан Деркач вбачає нещодавнє депутатське звернення до Генпрокуратури щодо протиправної діяльності в тому числі представників НАБУ, а також колишніх та діючих представників спецслужб: «Це звернення стосувалося можливого втручання окремих посадових осіб держави України у вибори Президента США у 2016 році».

Пан Деркач закликає Порошенка забезпечити неупереджене та об’єктивне розслідування цієї справи, а також можливий тиск на співробітників ЗМІ медіахолдингу «Ера-Медіа» та інших видань, які займаються цією тематикою.

«Вважаю неприпустимим використання методів залякування та тиску на парламентарів та журналістів з боку силових органів. Їх дії ставлять під загрозу сам демократичний розвиток України та її державність», – йдеться у листі.

Нагадаємо, у липні медіахолдинг «Ера Медіа» повідомив про нову стратегію розвитку, яка передбачає новий формат – інфотейнмента.

Фото: Twitter

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY