detector.media
Лілія Апостолова
«Детектор медіа»
17.08.2017 09:01
Ксенія Бугрімова розповіла про перехід на російський телеканал СТС
Ксенія Бугрімова розповіла про перехід на російський телеканал СТС
Колишня режисерка одного з творчих об’єднань каналу СТБ Ксенія Бугрімова стала керівником розважального напрямку російського телеканалу СТС та працює над створенням нового вокального шоу «Успіх».

Про те, що Ксенія Бугрімова займає одну з керівних посад на СТС, йшлося у новинах на офіційному сайті телеканалу ще весною цього року. Та розголосу перехід Ксенії набув після того, як вона офіційно підтвердила на своїй сторінці у Facebook, що наразі працює над створенням нового вокального шоу «Успіх». 

Про нову посаду Ксенія Бугрімова розповіла в ексклюзивному коментарі «Детектору медіа»:

- Коли директорка СТС Дар'я Легоні-Фіалко запросила мене приєднатися до нової команди, я, чесно кажучи, довго думала, чим неабияк її мучила. Із одного боку, я закохана в її енергетику, і в мене ніколи не було керівника-жінки, тим більше такої гарної :) Із іншого ж боку, робота під жіночим керівництвом, в іншій країні, на легендарному каналі (після Олександра Роднянського і Олександра Цекала), на якому на даний момент успішно не працює жодне шоу і потрібно вибудувати телевиробництво практично з чистого аркуша – це непростий виклик. І мій вибір був болісним.

Зараз я продюсую розважальний напрямок СТС у всіх слотах, розробляю ідеї in house, підбираю світові формати (як сталося з шоу «Успіх», Armoza Formats, The final four) і замовляю продакшенам. Наскільки успішною буде ця справа – покаже час.

Мене, безумовно, приваблює оточення: працювати зі своїми колегами з України Дашею Легоні-Фіалко, Катею Андрієнко та Олею Задорожною – велике задоволення. Такі амазонки на розважальному каналі. І сам канал з тільки позитивним, виключно розважально-освітнім позиціонуванням, де все розумне, добре, вічне.

Щодо нового шоу «Успіх», мені дуже цікаво втілювати формат, який поки не випробуваний ефіром, в прямому сенсі пілотувати його на весь світ. І вже на наших успіхах або помилках навчатимуться колеги з Foх. Та сподіваюся, дуже сподіваюся, що успіхів буде більше. Але тут страшно щось припускати, бо терміни у нас – теж суцільний виклик.

***

Вокальне шоу «Успіх» – адаптація формату The Final Four ізраїльської компанії Armoza Formats. За умовами формату, журі та глядачі оберуть чотирьох найталановитіших, на їхній погляд, учасників проекту, які житимуть в окремому будинку в статусі «супер зірок». Та щотижня хтось із них може поступитися своїм місцем більш талановитим претендентам. Наразі команда проекту готується до кастингів.

Відомо також, що адаптацію формату готує американська компанія Foх, права на проект придбали у Франції, Норвегії, Данії, Італії та Іспанії.

Нагадаємо, Ксенія Бугрімова очолювала одне з ТО телеканалу СТБ. Була керівником проектів «Неймовірні історії кохання», «Моя правда», «Холостяк» (три перші сезони), «Герої та коханці» й «Київ удень і вночі» (обидва – для Нового каналу), а також соціальних рекламних роликів.

У 2016 році в рамках спеціальної програми Short Film Corner на Канському фестивалі було представлено дебютну ігрову стрічку Ксенії Бугрімової «Зерно».

Нагадаємо, директорка телеканалу СТС Дар’я Легоні-Фіалко наприкінці 90-х працювала в прес-службі каналу «1+1» та була перекладачем і модератором прес-конференцій кінофестивалю «Молодість». З 2002 по 2005 рік керувала відділом закупівель кінопрограм телеканалу «1+1», а з 2005 року стала програмною директоркою «1+1». Із 2008 року працювала директоркою з розвитку у компанії Star Media. У 2001 році стала керівницею російського телеканалу «ТВ-3», а з січня 2016 року керує каналом СТС.

Фото: Олексій Темченко

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY