detector.media
15.08.2017 20:17
Прямий канал показав ролики з Юлією Шпачинською
Прямий канал показав ролики з Юлією Шпачинською
15 серпня Прямий канал презентував проморолики з іще однією своєю ведучою – Юлією Шпачинською.

Вона вестиме на Прямому каналі ранкові ефіри.

«Юлія Шпачинська – сильна і харизматична людина, знаєте, такий міцний професіонал, який завмер на низькому старті для переможного забігу. Вона красива і грунтовна. На нашому телеканалі це вкрай важлива якість – мати внутрішній стрижень, потужний енергетичний центр всередині. В очах її все це бачимо», – каже про ведучу генеральний продюсер каналу Олексій Семенов.

У коментарі «Детектору медіа» Юлія Шпачинська розповіла про свою майбутню роботу на Прямому каналі:

«Ми стартуємо триденним марафоном на День Незалежності. Я вестиму ранок із 6:00 до 9:00. У мене буде чудовий напарник, хто це – поки не розкрию вам секрету. Ми будемо працювати з 6-ї до 9-ї щодня, крім суботи й неділі. Обіцяємо вас інформувати і веселити, наповнювати вас позитивними емоціями на весь день – це наше завдання. У нас напрямок інфотейнменту, і наш ранок буде не лише розважальним, а й пізнавальним та інформаційним. Інформація подаватиметься не лише строго, ми її зможемо подавати легше.

Наш глядач абсолютно різного віку. Охоплені не лише великі міста, а й містечка. У принципі, все довкола Києва крутиться і ми (телебачення. – ДМ) менше звертаємо уваги на регіони. Ми будемо акцентувати на цьому увагу, тому що там теж є люди, які зранку прокидаються.

Я працюватиму в прямому ефірі без суфлера. Для мене це своєрідний виклик, бо це живе спілкування, жива й активна подача і своєрідний адреналін. Я чекаю цього з нетерпінням. Мені в новинах було мало місця, тому що тобі завжди є що сказати, а новини – це певні шаблони й рамки.

У нашій програмі будуть і гості. Постійних ведучих ранку буде двоє, але до нас заходитимуть усі інші ведучі, які працюватимуть на каналі. Кожного дня в нас змінюватиметься колега, третій напарник. Ми будемо намагатися залучати всіх вставати о 3:30 ранку. Адже щоб вийти в ефір о 6-й ранку, в студії треба бути за дві години».

Юлія Шпачинська раніше працювала ведучою ранкових «Новин» на «Інтері». У минулому також вела програми на різних каналах: інформаційну програму «Один день» на К1, «Статський радник» на каналі «Кіровоград», спортивні новини на каналі «Україна».

Нагадаємо, телеканал «Прямий» стартує в ефірі 24 серпня на базі переформатованого телеканалу Tonis, який навесні змінив власника: його придбав політик і бізнесмен Володимир Макеєнко. Формат каналу – інфотеймент.

Над запуском Прямого каналу працює команда на чолі з генеральним продюсером Олексієм Семеновим: креативна продюсерка Євгенія Захарова(працювала разом з паном Семеновим на NewsOne), телепродюсер розважальних програм Ілля Ноябрьов (працював разом з паном Семеновим на «Інтері», НТН і Першому національному), телеведучі Матвій Ганапольськийі Євген Кисельов. Також серед раніше заявлених ведучих нового каналу – народний депутат Володимир Ар’єв, арт-критик Костянтин Дорошенко, політолог Пітер Залмаєв, екс-ведуча «Інтера» Юлія Шпачинська, Сергій Дойко з телеканалу «Київ», екс-ведуча «2+2» Кароліна Ашіон, Олександр Лірчук, який вестиме програму «Кримінал», телеведуча і співачка Ольга Горбачова, екс-ведучий «1+1» Анатолій Анатоліч, нова ведуча «Світських хроні» Ірина Ратушна.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY