detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
15.08.2017 15:32
«Інтер» запускає нове дитяче шоу «Круче всех» за форматом NBC
«Інтер» запускає нове дитяче шоу «Круче всех» за форматом NBC
У новому телевізійному сезоні на телеканалі «Інтер» стартує дитяче шоу «Круче всех», створене за форматом телеканалу NBC Little Big Shots. Ведучі – Андрій Доманський та Андрій Данилевич.

Цю інформацію «Детектору медіа» підтвердили в прес-службі телеканалу.

Учасниками шоу є діти у віці від двох до чотирнадцяти років, які демонструють свої унікальні здібності – те, в чому їм немає рівних.

«Головне завдання – не тільки показати всій країні, наскільки талановиті наші діти, а й максимально розкрити їх і зарядити енергією успіху для нових звершень. Чим би вони не захоплювалися – древнім мистецтвом малювання фарбами по воді, вокалом, боксом, хімією або швидкісний складанням кубика Рубіка ...», – повідомила прес-служба каналу.

Команда проекту допомагатиме кожній дитині яскравіше проявити свій талан за допомогою постановки та зіркових гостей.

«Кожен номер – це потужний стимул і для самих учасників проекту, і для маленьких телеглядачів, їх батьків – не здаватися, йти до поставленої мети і домагатися вражаючих результатів», – повідомив канал.

У прес-службі зазначили, що дата прем’єри нового шоу наразі невідома.

На своїй сторінці у Facebook канал оприлюднив декілька промо-роликів.

Нагадаємо, кінокомпанія Star Media знімає продовження міжнародного серіалу «Східні солодощі» за участю турецьких акторів. Прем'єра запланована на телеканалі «Інтер» у 2018 році.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY