detector.media
14.08.2017 11:35
ICTV знімає серіал про копів з Горянським і Скічком у головних ролях
ICTV знімає серіал про копів з Горянським і Скічком у головних ролях
Телеканал ICTV розпочав зйомки комедійного україномовного серіалу про поліцейських, який є адаптацією французького формату Commissariat Central від творців комедійного формату Caméra Café

Про це повідомляє прес-служба каналу.

У головних ролях знімуться такі зірки, як Володимир Горянський, Олександр Скічко та Анна Кузіна (серіал «Універ»). Режисер фільму – Денис Тарасов.

У серіалі показані будні відділу боротьби зі злочинністю, який очолює заслужений ветеран поліції. Команді копів доводиться мати справу з усіма – від старої інтелігенції, студентів і хіпстерів до головорізів, бездомних і грабіжників.

«Перед зйомками я не тільки дивився французький серіал, за форматом якого знято наш, але і літав у Париж, на студію, де знімається вже другий сезон, – розповів режисер Тарасов. – Дивився, як все відбувається, спілкувався з французькими режисерами, продюсерами, акторами. Ми максимально намагаємося дотримуватися формату: технологія зйомки, типаж акторів, декорації».

«Ми впевнені, що молода талановита команда творців серіалу, яскраві професійні актори і цікавий формат дозволять нам зняти дуже якісний продукт. На українському ринку зараз не вистачає хороших легких історій, і ми сподіваємося, що глядачі каналу ICTV будуть раді такому оновленню в нашій серіальній лінійці», – повідомила керівник відділу розробки контенту Анастасія Штейнгауз.

Як повідомили «Детектору медіа» в прес-службі каналу, назва нового серіалу знаходиться «поки що в розробці».

Нагадаємо, на початку серпня телеканал ICTV і «Дизель Студіо» почали виробництво 16-серійного комедійного фільму «Папаньки».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY