detector.media
11.08.2017 11:34
«Світські хроніки» на Прямому каналі вестиме Ірина Ратушна
«Світські хроніки» на Прямому каналі вестиме Ірина Ратушна
Програма телеканалу Tonis «Світські хроніки» залишиться в ефірі Прямого каналу, який стартує 24 серпня на базі переформатованого Tonis, але змінить ведучу.

11 серпня Прямий канал представив проморолики з новою ведучою «Світських хронік», якою стала Ірина Ратушна.

«Ірина Ратушна - ведуча легендарного українського проекту "Світські хроніки". Розумна, цинічна і благородна. Адже в програмах про світське життя по-іншому і не можна. Занадто велика спокуса на зйомках скотитися в безодню хамства», - коментує генеральний продюсер каналу Олексій Семенов.

Ірина Ратушна раніше працювала на Першому діловому каналі, у минулому – на ТВі.

Дотепер ведучі програми «Світські хроніки» часто змінювалися. Останніми ведучими були Юлія Гершун і Лілія Галушко – солістки дуету «Доміно».

Нагадаємо, телеканал «Прямий» стартує в ефірі 24 серпня на базі переформатованого телеканалу Tonis, який навесні змінив власника: його придбав політик і бізнесмен Володимир Макеєнко. Формат каналу – інфотеймент.

Над запуском Прямого каналу працює команда на чолі з генеральним продюсером Олексієм Семеновим: креативна продюсерка Євгенія Захарова(працювала разом з паном Семеновим на NewsOne), телепродюсер розважальних програм Ілля Ноябрьов (працював разом з паном Семеновим на «Інтері», НТН і Першому національному), телеведучі Матвій Ганапольськийі Євген Кисельов. Також серед раніше заявлених ведучих нового каналу – народний депутат Володимир Ар’єв, арт-критик Костянтин Дорошенко, політолог Пітер Залмаєв, екс-ведуча «Інтера» Юлія Шпачинська, Сергій Дойко з телеканалу «Київ», екс-ведуча «2+2» Кароліна Ашіон, Олександр Лірчук, який вестиме програму «Кримінал», телеведуча і співачка Ольга Горбачова, екс-ведучий «1+1» Анатолій Анатоліч.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY