detector.media
10.08.2017 17:05
Журналісти запитали директора НАБУ про долю «агента Катерини»
Журналісти запитали директора НАБУ про долю «агента Катерини»
Артем Ситник запевнив, що в співробітниці, яка допомагала зібрати докази на нардепів Борислава Розенблата та Максима Полякова, «все добре»

Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник повідомив, що в «секретного агента Катерини» в житті все добре.

Про це він повідомив на прес-конференції у четвер, 10 серпня, пише Українська правда.

За словами Ситника, він задоволений тим, як вона виконала це завдання.

«Усе добре з цим працівником. Людина, на мою думку, впоралася на відмінно з цією роботою», - сказав пан Ситник, відповідаючи на питання журналістів про подальшу долю цієї жінки.

Але, зауважив Ситник, інформація про наступні її завдання – конфіденційна.

Як повідомлялося, агент НАБУ на прізвисько «Катерина» брала участь у спецоперації антикорупційних правоохоронних органів щодо народних депутатів Борислава Розенблата та Максима Полякова. Нардепів звинувачують в тому, що вони вимагали хабар від компанії-нерезидента за видобуток бурштину в Україні.

Як повідомляв «Детектор Медіа», місяць тому, 10 липня, медійники подякували «спецагентові Катерині», яка викрила корупційні схеми «бурштинової мафії»: журналісти привезли в Національне антикорупційне бюро України чотири розкішних букети квітів, перев’язані стрічками кольору бурштину.

На фото: Артем Ситник

Фото: Цензор.НЕТ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY