detector.media
Детектор медіа
10.08.2017 12:07
Любомир Левицький планує зняти українських акторів в головних ролях голівудського фільму
Любомир Левицький планує зняти українських акторів в головних ролях голівудського фільму
Режисер веде перемовини з американською студією щодо кастингів для фільму Black Friday в Україні

Відомий український режисер Любомир Левицький розпочинає роботу над голівудським трилером «Black Friday» («Чорна п’ятниця»). На своїй сторінці в Фейсбуці він повідомив про те, що дуже хотів би віддати декілька ролей молодим українським акторам. Проте поки що стовідсоткової обіцянки щодо кастингу в Україні режисер дати не може – наразі Левицький веде з цього приводу перемовини зі студією.

«Багато акторів пишуть чи будуть кастиги на "BLACK FRIDAY" для українських акторів. Ще нажаль не можу це підтвердити, але бажання щоб в голівудському кіно знялись українські молоді актори, у мене є велике. Акцент завжди можна оправдати тим,що це студенти з України... Побачимо», – написав Любомир Левицький та пообіцяв, в разі згоди студії, голосно про це повідомити.

До речі, в мережі днями з’явилися перші постери фільму «Black Friday»:

Піар-директор режисера Вадим Гребенюк повідомив про те, що над візуальної продукцією «Black Friday» працює дизайнерська фірма «Eighteen creative house» креативним директором якої є Іван Бойко (Україна). Також стало відомо, що в групу голлівудських продюсерів приєднався власник польської кінокомпанії «Stewopol entertainment», Максим Лещанка , який брав участь в продюсуванні українського фільму «Правило Бою».

Фото: PR-служба Любомира Левицького, bezkino.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY