detector.media
10.08.2017 11:33
ICTV і «Дизель Студіо» розпочали зйомки комедійного серіалу «Папаньки» (ФОТО)
ICTV і «Дизель Студіо» розпочали зйомки комедійного серіалу «Папаньки» (ФОТО)
Серіал розповість про непрості стосунки батьків і дітей

Телеканал ICTV і «Дизель Студіо» почали виробництво 16-серійного комедійного фільму «Папаньки».

Про це «Детектору Медіа» повідомили в прес-службі телеканалу.

«Папаньки» - завзята і весела історія про трьох друзів, які мешкають у одному дворі столичної багатоповерхівки. Крім традиційних чоловічих інтересів, їх об'єднує важлива тема – стосунки батьків і дітей: один з героїв тільки готується стати татом, інший виховує 9-річного сина, а третій – сина і двох дочок різного віку. Герої шалено люблять своїх дітей, пишаються їхніми успіхами і активно залучені до їхнього виховання. Тільки іноді батьки забувають, що самі вже дорослі.

«Для нас це перший такий великий серіал, до цього ми знімали тільки скетчкоми, – розповів продюсер «Дизель Студіо», автор ідеї серіалу Олексій Бланар. – «Папаньки» я придумав, коли перебував у лікарні, а діти терпляче місяць чекали на тата. Поділився своєю ідеєю з Мішею Шинкаренком та Єгором Крутоголовим. Ми озвучили ідею на каналі ICTV і вирішили – треба знімати! У кіно і серіалах частіше роблять акценти на ролі матері в сім'ї. А ось про взаємини тат з дітьми – нічого немає».

Тема батьків і дітей близька «дизелям». У Олексія Бланаря і Євгена Сморигіна – по троє дітей, у Михайла Шинкаренка та Олега Іваниці – по двоє, є сини у Єгора Крутоголова, Євгеня Гашенка і Олександра Бережка. Всі діти різного віку - від новонароджених до дорослих.

«Для всіх наших акторів виховання дітей – не порожній звук. Своє ставлення до дітей, спілкування з ними ми й перенесли в серіал, особливо нічого не придумуючи», – розповів креативний продюсер Михайло Шинкаренко.

Головні ролі довірили досвідченим «дизельним» татусям Євгену Сморигіну, Єгору Крутоголову і Євгену Гашенку. Їх герої – батько трьох дітей (дві доньки та син) Євген, батько сина-шибайголови, улюбленець долі Єгор і молодий банківський працівник Нікіта, який тільки готується стати батьком. Їх закадичного друга – арт-директора нічного клубу, затятого холостяка і балагура, змія-спокусника для добропорядних сім'янинів - грає Андрій Фединчик. До речі, діти постійно псують життя ще одного персонажа – управбуда у виконанні Олега Іваниці.

Команда проекту:

Керівник проекту – Наталія Каптан («Я тебе ніколи не забуду», «Ялта-45», «Захисниця», «Агент», «Боцман Чайка», «1941», «1942», «Віра, Надія, Любов», «На трьох» 1-3 сезони).

Режисер – Ірина Васильєва («Татусеві дочки» 1-2 сезони, володар премії ТЕФІ).

Сценаристи – Юрій Русин, Денис Алістратов, Андрій Трегубніков («Мамочки», «Останній з Магікян», «Великі Почуття», «Велика Різниця» (Україна).

Художник по гриму – Ірина Бєліна.

Оператор – Тимофій Аврамчук («Інфоголік»).

Ролі також виконують:

Син Єгора – Дем'ян Шиян, 9 років, («Толока», «Офіцерські дружини»).

Дружина Єгора – Лілія Ребрик («Останній москаль», «Рідні люди», «Запитайте у осені»).

Дружина Нікіти – Ольга Арутюнян (актриса «Дизель Студіо»).

Дружина Жені – Катерина Кузнєцова («Кухня», «Королева бандитів», «Подаруй мені неділю»).

Син Жені – Олексій Сморигін, 7 років.

А також – актори Анна Варпаховська, Дар'я Легейда.

Зйомки серіалу триватимуть до кінця жовтня, а перші серії можна буде побачити незабаром на каналі ICTV.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY