detector.media
10.08.2017 10:06
Володимир Ар’єв відроджує «Закриту зону» на Прямому каналі
Володимир Ар’єв відроджує «Закриту зону» на Прямому каналі
10 серпня Прямий канал, який стартує 24 серпня на базі переформатованого каналу Tonis, презентував проморолики з іще одним своїм ведучим – Володимиром Ар’євим.

Народний депутат від «Блоку Петра Порошенка», екс-телеведучий Володимир Ар’єв повертається на телебачення, щоб відродити свій проект журналістських розслідувань «Закрита зона».

«Легендарна програма Володимира Ар'єва "Закрита Зона" була першою і значущою програмою журналістських розслідувань в українському медіа просторі. Для нашої команди велика честь, що Ар'єв погодився відродити її саме на нашому каналі», – коментує генеральний продюсер Прямого Олексій Семенов.

Про прихід Володимира Ар’єва на переформатований телеканал Tonis стало відомо ще в квітні.

«Ми будемо повертати старий і перший формат, який свого часу класно зайшов в Україну як проект розслідувань, — це "Закрита зона" Володимира Ар’єва. Ми попередньо домовилися, але це буде нова програма, абсолютно інший формат. Все буде сучасно і гарно подано, елегантно. Обіцяю, буде круто», — розповів в інтерв’ю газеті «День» Олексій Семенов.

Програма журналістських розслідувань «Закрита зона» виходила з березня 2004-го по грудень 2005 року на 5-му каналі, за цей час здобула дві премії «Телетріумф». Її виробляв продюсерський центр «Закрита зона» Володимира Ар’єва і Наталки Фіцич. Згодом продакшн виробляв програми розслідувань «Перший відділ», «Останнє попередження», «Попередження», документальний цикл «Відкрита зона», знімав документальні фільми.

Володимир Ар’єв з 2007 року обирався народним депутатом трьох скликань: 6-го – від НУНС, 7-го – від «Батьківщини» та 8-го – від БПП. У січні 2015 року був обраний головою української делегації в Парламентській асамблеї Ради Європи, віце-президентом ПАРЄ. У січні 2016 року був обраний президентом Комітету ПАРЄ з питань культури, освіти, науки і медіа.

Нагадаємо, телеканал «Прямий» стартує в ефірі 24 серпня на базі переформатованого телеканалу Tonis, який навесні змінив власника: його придбав політик і бізнесмен Володимир Макеєнко. Формат каналу – інфотеймент.

Над запуском Прямого каналу працює команда на чолі з генеральним продюсером Олексієм Семеновим: креативна продюсерка Євгенія Захарова (працювала разом з паном Семеновим на NewsOne), телепродюсер розважальних програм Ілля Ноябрьов (працював разом з паном Семеновим на «Інтері», НТН і Першому національному), телеведучі Матвій Ганапольськийі Євген Кисельов. Також серед раніше заявлених ведучих нового каналу – народний депутат Володимир Ар’єв, арт-критик Костянтин Дорошенко, політолог Пітер Залмаєв, екс-ведуча «Інтера» Юлія Шпачинська, Сергій Дойко з телеканалу «Київ», екс-ведуча «2+2» Кароліна Ашіон, Олександр Лірчук, який вестиме програму «Кримінал», телеведуча і співачка Ольга Горбачова, екс-ведучий «1+1» Анатолій Анатоліч.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY