detector.media
09.08.2017 18:55
ФБР провело обшук у будинку Пола Манафорта – The Washington Post
ФБР провело обшук у будинку Пола Манафорта – The Washington Post
Співробітники ФБР конфіскували документи та інші матеріали з приміського будинку Пола Манафорта, колишнього керівника кампанії президента США Дональда Трампа.

Про це повідомляє «Радіо Свобода» з посиланням на The Washington Post.

За інформацією видання, це відбулося під час обшуку, проведеного у рамках розслідування щодо можливого втручання Росії у минулорічні президентські вибори у США.

Обшук, за інформацією видання, відбувся 26 липня у будинку Пола Манафорта у штаті Вірджинія, наступного дня після того, як він зустрівся зі співробітниками сенатського комітету з розвідки.

Пол Манафорт є однією з ключових фігур в розслідуванні можливого втручання Росії у президентські вибори у США. У червні 2016 року він очолив виборчий штаб Дональда Трампа і взяв участь у зустрічі Дональда Трампа-молодшого з російською юристкою Наталією Весельницькою. Всередині серпня того ж року Пол Манафорт залишив посаду після того, як стали відомі подробиці його ділових і політичних зв’язків з екс-президентом України Віктором Януковичем.

Нагадаємо, до суду США подали новий позов у міжнародній справі про хабарі проти українського олігарха, одного з власників групи «Інтер» Дмитра Фірташа. Позов дотично пов'язаний з екс-керівником передвиборної кампанії Дональда Трампа Полом Манафортом.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY