detector.media
09.08.2017 16:20
Сергій Притула розпочинає зйомки другого сезону «Вар’яти-шоу»
Сергій Притула розпочинає зйомки другого сезону «Вар’яти-шоу»
10 серпня у павільйоні Film.ua стартують зйомки нових випусків україномовного гумор-шоу «Вар’яти-шоу» з автором та ведучим Сергієм Притулою. Прем’єра запланована на осінь 2017 року на Новому каналі

Про це повідомляє прес-служба «Вар’ятів»

Заплановано, що у другому сезоні шоу буде дев’ять випусків, кожен з яких зніматиметься щодня – з 10 до 13 серпня і з 17 до 21 серпня. Режисером, як і минулого року, виступатиме Олег Бондарчук.

Як зазначено в релізі, цього разу на зйомках будуть присутні саме фани артистів, а не статисти, як це було минулого року на зйомках першого сезону шоу.

«То ж зйомки перетворяться на такі собі концерти “Вар’яти-шоу”, з однією різницею – вони проходитимуть не в звичних палацах та будинках культури та концертних майданчиках, а в павільйоні Film.ua», – повідомляє прес-служба.

Нагадаємо, проект «Вар’яти-шоу» стартував в ефірі Нового каналу у листопаді 2016 року. Програма виходила щонеділі о 19:00.  

«Вар’яти-шоу» було створено Сергієм Притулою у 2010 році. Сьогодні до складу гумористичного шоу входять артисти: Сергій Притула, Володимир Жогло, Володимир Ковцун, Віталій Тильний, Сергій Полупан, Валентин Сергійчук.

Учасники шоу жартують виключно українською мовою і при цьому гастролюють по всій Україні та за її межами. В арсеналі «Вар’ятів» – гумористичні сценки, монологи, пісні та інше.

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY