detector.media
08.08.2017 12:45
Стала відома дата прем’єри «Черговий лікар-3» на каналі «Україна»
Стала відома дата прем’єри «Черговий лікар-3» на каналі «Україна»
Третій сезон першої україномовної медичної драми «Черговий лікар», що розповідає про будні лікарів швидкої допомоги, стартує на каналі «Україна» 22 серпня

Про це «Детектору Медіа» повідомили в прес-службі каналу.

«Старт «Чергового лікаря-3» – одна з перших прем’єр нового сезону на каналі «Україна». Ми продовжуємо історію про лікарів швидкої допомоги, бо вона вже понад рік викликає постійний жвавий інтерес наших глядачів. За час в ефірі каналу «Україна» аудиторія «Чергового лікаря» перевищила 20 млн. осіб. Для нас також важливо, що наш перший повністю україномовний серіал з однаково високою увагою сприймають глядачі по всій Україні. Загалом у 2017 році самостійно та у співпраці з кращими вітчизняними продакшнами канал «Україна» планує виробити не менше 300 годин україномовних серіалів. У новому сезоні у нас заплановано понад 30 прем’єр лише серіалів», – зазначила програмний директор каналу «Україна» Юлія Гатітуліна.

У новому сезоні на глядачів чекають 40 нових історій з життя лікарів, які щодня не лише рятують життя десятків пацієнтів, а й стають мимовільними учасниками їх особистих драм, допомагають їм не просто вилікуватись фізично, а й прийняти доленосні рішення.

Як повідомляв «Детектор Медіа», режисери  серіалу - Олександр Онуфрієв, Андрій Колесник, Павло Мащенко, Віктор Полторацький, Наталія Пасеницька. Продюсери - Ірина Костюк, Анна Єлісєєва, Юлія Міщенко, Елла Бобленюк, Олена Канішевська. Оператор Дмитро Оксамитний. В ролях: Михайло Жонін, Руслан Сокольник, Ірина Ткаленко, Надія Левченко.

Нагадаємо, серіал «Черговий лікар» став першою медичною драмою, знятою українською мовою. Прем'єра першого сезону серіалу «Черговий лікар» відбулася в ефірі телеканалу «Україна» в травні 2016 року. Після цього канал замовив другий і третій сезони медияної драми.

Восени минулого року стало відомо, що Медична драма «Черговий лікар», вироблена кінокомпанією Film.ua на замовлення телеканалу «Україна», продана для показу в Казахстані. Права на трансляцію серіалу придбав телеканал КТК.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY