detector.media
06.08.2017 16:08
Посол України закликав усунути фронтмена Scooter із телешоу в Німеччині через порушення українського законодавства
Посол України закликав усунути фронтмена Scooter із телешоу в Німеччині через порушення українського законодавства
Посол України в Німеччині Андрій Мельник закликав усунути фронтмена гурту Scooter Ейч Пі Бакстера із журі шоу DSDS («Німеччина шукає суперзірку») через незаконне відвідування популярним гуртом окупованого Криму.

Про це дипломат написав у Twitter. 

«Закликав організаторів кастинг-шоу #DSDS виключити з жюрі H.P.Baxxter, який злісно порушує закони іншої держави», – повідомив Андрій Мельник.

В інших своїх постах у Twitter український дипломат навів приклади критики у німецьких ЗМІ через проведений у порушення українського законодавства концерт гурту Scooter в окупованому Росією Криму. Дипломат повідомляє про публікації у найбільш впливових та популярних медіа Німеччини таких як Stern, Focus, Bild, Spiegel.

Раніше Посол України в Німеччині заявляв, що «кримський вояж Scooter матиме для музикантів негативні правові наслідки».

Нагадаємо,4 серпня група Scooter прилетіла до окупованого Криму, де виступила на фестивалі ZBFest в Балаклаві.

5 серпня прокуратура АР Крим, що зараз працює у Києві, внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 332-1 Кримінального кодексу України за фактом порушення іноземцями порядку в'їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

За українським законодавством, відвідування окупованого Росією Криму легальним способом можливо лише з території України через контрольні пункти «Каланчак», «Чаплинка» і «Чонгар» в Херсонській області, і тільки з дозволу української влади.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY