detector.media
04.08.2017 15:25
Телеканалу «ПлюсПлюс» виповнилося п’ять років
Телеканалу «ПлюсПлюс» виповнилося п’ять років
4 серпня дитячому анімаційному телеканалу «ПлюсПлюс» групи «1+1 медіа» виповнилося п’ять років.

Телеканал «ПлюсПлюс» стартував 4 серпня 2012 року на базі переформатованого розважально-просвітницького міського (київського) телеканалу «Сіті» (юридична особа – ТОВ «Гравіс»). Про наміри групи «1+1 медіа» переформатувати «Сіті» було відомо з початку 2012 року, а в травні 2012 року відповідні зміни затвердила Національна рада з питань телебачення і радіомовлення. Канал мовить в аналоговому та цифровому ефірі в Києві, а також на супутнику і в кабельних мережах.

Над переформатуванням «Сіті» на «ПлюсПлюс» працювала генеральна продюсерка Наталія Вашко. А з 27 серпня 2012 року незмінною генеральною продюсеркою «ПлюсПлюс» залишається Іванна Найда.

Канал «ПлюсПлюс» входить до холдингу «1+1 медіа». Його кінцевий бенефіціарІгор Коломойський, а власник істотної участі – Геннадій Боголюбов.

За п’ять років «ПлюсПлюс» запустив три проекти власного виробництва з кількома сезонами: «Це наше і це твоє», «Казка з татом» та «Корисні підказки».

«ПлюсПлюс» створив власних анімаційних брендових героїв (Квадрик, Трикутя і Кружко), з якими реалізував низку ліцензійних проектів: 3D-книга «Моя перша книга про Україну», розмальовка «Пригоди у світі ПлюсПлюс», серії книжок «Казка на ніч», наклейки на пасхальні крашанки, м’які іграшки-подушки та зошити з персонажами «ПлюсПлюс», дерев’яний конструктор «Плюсотраса світу ПлюсПлюс».

Серія мультфільмів «Це наше і це твоє» про те, що захоплюючого є в Україні, переросла у спільний проект «ПлюсПлюс» і Міністерства освіти і науки України: тематичні уроки у школах, рекомендація МОН для перегляду мультфільмів у початкових класах у День знань, виставка дитячих малюнків у «Мистецькому Арсеналі», на основі яких було створено 25 серій нового сезону «Це наше і це твоє».

«ПлюсПлюс» є володарем двох національних телевізійних премій «Телетріумф» у номінації «Найкраща програма для дітей» (2015 – за програму «Казка з татом», 2016 – за мультсеріал «Це наше і це твоє. Очима дітей»), премії Кабміну імені Лесі Українки (2015 – за «Це наше і це твоє»), срібної нагороди маркетингової премії Effie Awards Ukraine 2016 (за «Це наше і це твоє»), конкурсу Ukrainian Design (за ID телеканалу).

Як повідомляє прес-служба «ПлюсПлюс», канал уже розпочав підготовку до старту осіннього сезону. «Першого вересня ми представимо глядачам новий проект. Сподіваємося, це буде цікаво, весело, пізнавально і дещо несподівано», - коментує Іванна Найда.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY