detector.media
04.08.2017 12:27
Оголошений в розшук головред «Останнього Бастіону» звинувачує поліцію в ігноруванні рішення суду
Оголошений в розшук головред «Останнього Бастіону» звинувачує поліцію в ігноруванні рішення суду
Геннадій Сікалов називає і оголошення його в розшук, і підозру щодо нього - фейковими

Видання «Останній Бастіон» звинувачує ГУ НП у Полтавській області в ігноруванні ухвали Октябрського районного суду щодо виключення з ЄРДР відомостей про підозру головному редакторові цього видання Геннадію Сікалову.  

Про це повідомляє «Останній Бастіон»

Ухвалу щодо виключення з ЄРДР відомостей про оголошення підозри від 07.06.2017 року Сікалову Г.А. у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 15 ч. 4 ст. 190 КК України, суд виніс 13 липня. Ухвала є остаточною та оскарженню не підлягає, зазначено в тексті документу.

Попри це, слідчі Слідчого управління ГУ НП викликають Сікалова на допит як підозрюваного. Про це в телефонній розмові повідомив слідчий Сергій Руденко, за словами якого, у матеріалах кримінального провадження підозра ще не скасована.

На думку Геннадія Сікалова, у Слідчому управлінні або навмисно заплутують ситуацію «в рамках його політичного переслідування», або зловживають службовим становищем.

Видання нагадує, що старша слідча СУ ГУНП у Полтавській області Тетяна Кіяшко п’ять разів відмовилася взяти в кур’єра замовний лист від головного редактора «Останнього Бастіону» Геннадія Сікалова, в якому він повідомляв про відсутність процесуального статусу підозрюваного в кримінальному провадженні, за яким 26 липня було розміщено інформацію про оголошення його в розшук.

Як повідомляв «Детектор Медіа», головреда полтавського інтернет-видання «Останній Бастіон» Геннадія Сікалова 26 липня  оголосили в розшук за підозрою у шахрайстві в особливо великих розмірах.

«За ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 190, ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України (тобто у закінченому замаху на заволодіння чужим майном, шляхом обману, в особливо великих розмірах, а також використанні завідомо підробленого документу) розшукується Сікалов Генадій Анатолійович, 07.02.1968 р.н.», – йшлося у повідомленні поліції Полтавщини.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY