detector.media
Детектор медіа
«Детектор медіа»
03.08.2017 22:19
Ольга Горбачова повертається на ТБ (ВІДЕО)
Ольга Горбачова повертається на ТБ (ВІДЕО)
Співачка, екс-телеведуча Ольга Горбачова після десятирічної перерви повертається на телебачення в якості ведучої Прямого каналу.

Ольга Горбачова вестиме на Прямому каналі програму «Життя диких жінок». Це проект у жанрі інфотейменту: у студію до двох ведучих приходитимуть гості-жінки. Хто буде партнеркою пані Горбачової в програмі, канал повідомить дещо згодом. Наразі Прямий канал назвав тільки ім’я співведучої – Ірина.

«Життя диких жінок» виходитиме в ефір по суботах, а по неділях – подібний, але чоловічий проект «Життя диких чоловіків»

Ольга Горбачова розпочала свою телевізійну кар’єру ведучою на музичному каналі Biz-TV, де згодом стала ще й програмною директоркою. Потім працювала програмною директоркою «Русского радио», вела програми «Доброго ранку, Україно», та «Студія 5М» на Першому національному. У 2002-2007 роках працювала шеф-редакторкою та ведучою музичної програми «Мелорама» на телеканалі «Інтер». 10 років тому вона пішла з телебачення, щоб зробити музичну кар’єру – спершу в гурті «Арктика», а згодом сольно.

«Для мене велика перемога – те, що Ольга Горбачова після багаторічної перерви в роботі телеведучою погодилася вийти в ефір на Прямому. Адже Горбачова, насправді, набагато більше, ніж ми її бачимо або уявляємо: вона розумна, хитра і пронизлива, точна у своїх судженнях, смаках і відчуттях людської сутності. Вона більш небезпечна, ніж це може здаватися. Ольга буде ведучою програми “Життя диких жінок”. І вона буде не одна. Вона буде разом з Ірою. Тому... Стережися, Юра!», - коментує генеральний продюсер Прямого каналу Олексій Семенов.

Згаданий Олексієм Семеновим Юра – це Юрій Нікітін, чоловік і продюсер Ольги Горбачової. До речі, в минулому він був генеральним директором телеканалу ТОНІС (нинішня назва – Tonis), на базі якого 24 серпня запуститься Прямий канал. Також Юрій Нікітін – продюсер та екс-чоловік Ірини Білик. Можливо, згадана Олексієм Семеновим Іра – це саме Білик?

Нагадаємо, телеканал «Прямий» стартує в ефірі 24 серпня на базі переформатованого телеканалу Tonis, який навесні змінив власника: його придбав політик і бізнесмен Володимир Макеєнко.

Над запуском Прямого каналу працює команда на чолі з генеральним продюсером Олексієм Семеновим: креативна продюсерка Євгенія Захарова (працювала разом з паном Семеновим на NewsOne), телепродюсер розважальних програм Ілля Ноябрьов (працював разом з паном Семеновим на «Інтері», НТН і Першому національному), телеведучі Матвій Ганапольський і Євген Кисельов. Також серед раніше заявлених ведучих нового каналу – народний депутат Володимир Ар’єв, арт-критик Костянтин Дорошенко, політолог Пітер Залмаєв, екс-ведуча «Інтера» Юлія Шпачинська, Сергій Дойко з телеканалу «Київ», екс-ведуча «2+2» Кароліна Ашіон, Олександр Лірчук, який вестиме програму «Кримінал».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY