detector.media
03.08.2017 14:40
Укрпошта відзвітувала про майже стовідсоткове відновлення передплатних тиражів
Укрпошта відзвітувала про майже стовідсоткове відновлення передплатних тиражів
Передплата газет і журналів на друге півріччя 2017 року станом на 1 липня – 9 661,91 мільйонів примірників, тобто 94,4% до аналогічного періоду торік

Про це йдеться у відповіді  УДППЗ «Укрпошта» на запит НСЖУ за підписом першого заступника генерального директора підприємства Олександра Чернявського, повідомили «Детектору Медіа» в НСЖУ.

Серед цих тиражів 57% - загальнонаціональні видання, 42,9% – місцеві, 0,005% – зарубіжні. 

Водночас порівняно з передплатою на перше півріччя передплата дещо зменшилася. На 1 січня цього року було передплачено 10 млн 039 тис. примірників газет і журналів.

Укрпошта інформує, що розрахунки з  редакціями за передплату на друге півріччя «проводяться щоденно згідно підписаних актів звірки у тому числі і з ДП «Преса».

«На початку року виникла конфліктна ситуація між Укрпоштою і редакціями багатьох видань через значні затримки з розрахунками. Заборгованість підприємства зв’язку призвела до чималих фінансових труднощів у редакціях. Сподіваємося, що за підсумками передплати на друге півріччя така ситуація не повториться, – наголошує голова НСЖУ Сергій Томіленко. – Але нас продовжує турбувати і якість послуг поштової доставки, своєчасність отримання видань передплатниками. Непокоїть і постійне зменшення кількості передплачених видань».

Як повідомляв «Детектор медіа», «Укрпошта» планувала запроваджувати нові тарифи поетапно – з 1 липня наполовину від того зростання, яке хотіли запровадити поштовики, а з 1 січня 2018 року – на повний обсяг підвищення.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY