detector.media
03.08.2017 13:19
СБУ затримала адміністратора сепаратистських груп у соцмережах
СБУ затримала адміністратора сепаратистських груп у соцмережах
У Києві Служба безпеки України (СБУ) затримала власника та адміністратора кількох антиукраїнських спільнот у соціальних мережах

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

«Виконуючи завдання своїх кураторів, т.зв. прес-секретар та активний учасник антиукраїнської сепаратистської організації створив розгалужену мережу веб-ресурсів та спільнот в соціальних мережах, які використовував для закликів до захоплення державної влади, поширення антиукраїнських матеріалів, підтримки військової агресії РФ проти України, просування ідей створення т.зв. «новоросії»», – повідомляє СБУ.

Під час обшуку за місцем проживання чоловіка СБУ вилучили комп'ютерну техніку із доказами протиправної діяльності.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 109 Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, 1 серпня слідчі СБУ оголосили про підозру в державній зраді житомирському блогеру-журналісту, який за вказівкою російських кураторів готував та поширював антиукраїнські матеріали. Блогеру загрожує покарання до 15 років позбавлення волі

У червні співробітники СБУ викрили мешканця Павлограда на Дніпропетровщині, який адміністрував сепаратистські спільноти у російській соціальній мережі «ВКонтакте».

Цього ж місяця СБУ викрила у Київській, Миколаївській, Хмельницькій та Харківській областях чоловіків, які на виконання завдань кураторів з російських спецслужб розміщували в соціальних мережах «ВКонтакте» та «Одноклассники» заклики до масових заворушень до Дня Конституції України.

Фото: прес-центр СБУ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY