detector.media
02.08.2017 10:58
Надія Савченко закликала світових політиків і правозахисників відреагувати на «сексизм у ЗМІ від високопосадовців України»
Надія Савченко закликала світових політиків і правозахисників відреагувати на «сексизм у ЗМІ від високопосадовців України»
У програмі «Суб’єктивні підсумки» на каналі NewsOne нардеп розповіла про скандальні ролики з її участю

Перші кілька хвилин учорашньої програми «Суб’єктивні підсумки» на каналі NewsOne Надія Савченко присвятила, за її словами, «власній персоні, як би це не було нескромно».

«Сподіваюсь, мене почують користувачі інтернету», - сказала вона.

Спочатку йшлося про скандальний ролик, у якому вона говорить про політику «простими словами з використанням нецензурної лексики».

«Цей ролик сколихнув Інтернет, але, напевно, мало хто зрозумів, що я не робила це в прямому ефірі, як багато хто намагався написати. Все-таки тепер я є політиком. Незважаючи на те, що я можу дозволити собі такі висловлювання, я намагаюся висловлювати повагу в ефірах до глядачів і не використовувати ненормативну лексику. Це був справді ролик, який був створений для Інтернету з креативною і веселою задумкою, що, загалом, і вдалося. Але це не було в прямому ефірі», - наголосила пані Савченко, закликавши «не плутати факти із плітками».

Потім вона торкнулася ще одного ролику, в якому народна депутатка знялася разом із сестрою Вірою і двома своїми помічницями.

«Це не політична реклама – це ролик про зміну політичної системи в Україні… Ми намагалися донести до людей, яким ми і багато українців бачимо майбутнє України, якою повинна бути  система державотворення, яка б дозволяла людям жити не в злиднях, розвиватися», - підкреслила Надія Савченко.

За її словами, «мало хто подивився ролик, зате зробили стоп-кадр і почали розганяти це по інтернету».

«Я десять років служила в армії, звикла до грубощів чоловіків, звикла давати на них відсіч, і мене дуже важко вразити, - зазначила депутатка. - Мене. Але коли при мені нападають на жінок, ображають жінок, гідність жінки, не можу на це не реагувати в першу чергу як народний депутат.

Проаналізувавши ситуацію, думаю, багато світових політиків, політиків європейського рівня, цивілізованого вільного світу реагуватимуть на подібний сексизм в ЗМІ від високопосадовців України, народних депутатів, які представляють Україну на міжнародній арені».   

Надія Савченко також висловила сподівання, що цей факт не залишать без уваги правозахисні організації, особливо ті, які захищають права жінок, підтримують гендерну рівність.

«Я написала звернення до омбудсмена Валерії Лутковської, яка теж є жінкою, жінкою прекрасної тілобудови, яка може оцінити такі висловлювання… у тому числі як найвищий правозахисник в Україні», - заявила пані Савченко.

Як повідомляв «Детектор Медіа», телеканал NewsOne випустив серію роликів, у яких політики Надія Савченко, Євген Червоненко і Максим Гольдарб розмовляють ненормативною лексикою, висловлюючи свою точку зору про події й ситуацію в країні.

Інший ролик за участю Надії та Віри Савченко висміяли інтернет-користувачі, в тому числі й деякі відомі медійні персони. Вочевидь, пані Савченко відома реакція на цей ролик окремих посадовців і її колег-депутатів.

Фото: NewsOne 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY