detector.media
02.08.2017 10:18
У Запоріжжі розклеювачі оголошень напали на журналістку
У Запоріжжі розклеювачі оголошень напали на журналістку
1 серпня у Запоріжжі стався напад на журналістку газети «Запорізька Січ» біля редакції

Про це повідомляє сайт Ipnews.

Співробітники редакції «Запорізька Січ» з балкона побачили, як дві жінки за допомогою драбини і спеціального обладнання розклеювали на опорах електропередач і кіосках колишнього КП «Преса» вздовж проспекту оголошення про автобусні поїздки в Кирилівку, Бердянськ, Харків і Дніпро.

«Так, журналістка сфотографувала порушників і намагалася взяти у них коментар. У відповідь на адресу співробітниці редакції пішли лайка і погрози. В результаті жінку схопили за волосся, штовхнули і почали бити, потім її облили невідомою рідиною. Фотоапарат і диктофон журналістки намагалися розбити. Зловмисниці встигли втекти з місця події», – повідомляє видання.

Так як нападники розклеювали оголошення з інформацією про компанію «Основа тур», журналістка знайшла офіційний сайт організації з посиланням на групу в соцмережі. Модератор групи і виявилася тією самою порушницею.

Нагадаємо, у березні під час зйомок сюжету поблизу маєтку голови Запорізької ОДА Костянтина Бриля на знімальну групу проекту «Наші гроші» напав охоронець і пошкодив техніку журналістів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY