detector.media
Мар'яна Олійник
«Детектор медіа»
01.08.2017 17:58
Севгіль Мусаєва-Боровик пояснила, чому закрився Champion.com.ua
Севгіль Мусаєва-Боровик пояснила, чому закрився Champion.com.ua
За словами головної редакторки «Української правди», відмовитися від ресурсу було вирішено через його невисоку ефективність

Головна редакторка «Української правди» Севгіль Мусаєва-Боровик розповіла «Детектору медіа», чому припинив своє існування спортивний сайт Champion.com.ua.

«Ми завжди керуємося ефективністю наших ресурсів. На жаль, ефективність Champion.com.ua останнім часом залишала бажати кращого, про що свідчила статистика, - сказала пані Мусаєва-Боровик. – Тому ми змушені були вдатися до такої оптимізації… Стало зрозуміло, що засоби, які ми направляємо на підтримання «Чемпіону», доцільніше спрямувати на інші напрямки. На які саме – наразі говорити зарано, ми сподіваємось оприлюднити це у вересні. Це не означає, що ми відмовимось від спортивних новин, - вони, безумовно, будуть присутні у нашій стрічці».

За словами головної редакторки «УП», редакція сайту Champion.com.ua на чолі з Ярославом Твардовським була поінформована про це заздалегідь.

Як повідомляв «Детектор медіа», керівник сайту Ярослав Твардовський повідомив на своїй сторінці у Facebook, що 1 серпня спортивне інтернет-видання Champion.com.ua припинило роботу.

«Напевно, сьогодні найвідданіші читачі ресурсу, зайшовши на сайт, були здивовані відсутністю новин. Ні, ми не проспали початок робочого дня. Справа в іншому. Нас немає більше – Champion.com.ua канув за всіма канонами у ту саму Лету...  – написав він. – Останні 9 років свого життя я віддав цьому ресурсу, 7 з яких займав посаду керівника сайту.. Миттєвість важка... Керівництво вирішило так, як вирішило. Хоча є величезний плюс – я вперше за 9 років, які віддав Чемпіону й УП, буду відпочивати поспіль аж цілий місяць! А то і більше!».

Фото: Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY