detector.media
01.08.2017 14:25
СБУ проводить слідчі дії відносно блогера, підозрюваного в антиукраїнській діяльності
СБУ проводить слідчі дії відносно блогера, підозрюваного в антиукраїнській діяльності
У Житомирі проводяться обшуки у помешканні Василя Муравицького, колишнього місцевого журналіста, який зараз публікує антиукраїнські матеріали та коментує події в Україні для проросійських ЗМІ

Про це повідомляє «Житомир.info»

В прес-центрі управління Служби безпеки України підтвердили інформацію про проведення слідчих дій у Житомирі та в одному з населених пунктів біля обласного центру, але відмовилися назвати причину та підозрюваного.

«На даний час проводяться слідчі дії стосовно одного із блогерів, проти якого відкрите кримінальне провадження. Як тільки вони завершаться – обов’язково повідомимо деталі», – сказала речник обласного управління СБУ Ірина Мартинюк.

Видання нагадує, що у 2011 році Василь Муравицький, на той час – журналіст інтернет-видання «Журнал Житомира», отримав нагороду від міської влади за І місце в конкурсі «Журналіст року» (номінація «Кращий журналіст друкованих та електронних ЗМІ»).

Нагадаємо, у лютому 2017 року Одеське інформаційне видання «Мегафон» написало про місцевого журналіста, колишнього співробітника каналу «АТВ» Григорія Кваснюка, який в своїх відеосюжетах відкрито пропагує «руський мир» та славить терористів так званих «ДНР/ЛНР». Журналісти повідомили, що цим має займатись СБУ.

Згодом Управління СБУ в Одеській області повідомило, що розпочало кримінальне провадження у зв'язку із виходом програми одеського журналіста «Правда с Григорием Кваснюком» про бойовика «Гіві».

На фото - Василь Муравицький

Фото: YouTube

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY