detector.media
Детектор медіа
31.07.2017 13:40
Актриса серіалу «Жіночий лікар» приєдналася до команди «Дизель студіо»
Актриса серіалу «Жіночий лікар» приєдналася до команди «Дизель студіо»
Ольга Арутюнян знялася у скетч-шоу «На трьох» та приєдналася до «Дизель Шоу»

У команді «Дизель студіо» – поповнення: до акторів Єгора Крутоголова, Євгена Гашенка, Олександра Бережка, Євгена Сморигіна, Олега Іваніци, Марини Поплавської, Вікторії Булітко та Яни Глущенко приєдналася нова виконавиця. Ольга Арутюнян – молода актриса, яка не так давно закінчила театральний університет, вже знайома глядачам роллю Глаші в серіалі «Жіночий лікар».

Спочатку акторка прийшла на кастинг одного з комедійних серіалів «Дизель студіо», далі – знялася в декількох серіях скетч-кому «На трьох», і вже згодом була запрошена до участі в «Дизель Шоу» на ICTV.

«Зізнаюся, що після кастингу я вирішила уважніше подивитися кілька випусків «Дизель Шоу» в ютубі Студії, – розповідає актриса. – Не могла відірватися. Переглянула всі випуски та скетч-шоу «На трьох». Була вражена: як люди без професійної акторської освіти можуть видавати такі речі, так майстерно відігравати ролі. Для мене це стало величезним відкриттям. Маю велику надію, що в «Дизель Студіо» почнеться нова, яскрава сторінка в моїй акторській кар'єрі».

Фото: прес-служба «Дизель студіо»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY