detector.media
31.07.2017 13:37
На Донеччині побили журналіста, який заступився за літню людину
На Донеччині побили журналіста, який заступився за літню людину
Постраждалий перебував на базі відпочинку в селі Щурово разом зі своїм батьком

На базі відпочинку в селі Щурово Донецької області побили журналіста одного з центральних каналів.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполції в Донецькій області.

Пізнім вечором до Лиманського відділення поліції надійшло повідомлення від 56-річного чоловіка, який повідомив, що на базі відпочинку в селі Щурово невідомі побили його сина.

На місце події виїхала ​​група швидкого реагування, яка встановила, що 27-річний потерпілий почув гучні крики про допомогу. Підійшовши ближче, він побачив компанію хлопців, які били чоловіка. Тоді журналіст спробував зупинити бійку, внаслідок чого отримав тілесні ушкодження.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією ч.1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

Як повідомляв «Детектор Медіа», 28 липня біля Житомирського міськвідділу поліції відбувся пікет на підтримку журналіста місцевої газети «20 хвилин» Руслана Мороза в його прагненні перекваліфікувати справу щодо його побиття з кримінальної на пов’язану з професійною діяльністю. Руслан Мороз переконаний, що його побили через його професійну діяльність, але поліція чомусь не розглядає цю версію як основну.

Фото: Schurovo.com.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY