detector.media
29.07.2017 13:23
Отар Довженко повідомив, що співпрацює як contributing editor у виданні «Твоє місто»
Отар Довженко повідомив, що співпрацює як contributing editor у виданні «Твоє місто»
Викладач Школи журналістики Українського католицького університету (УКУ) Отар Довженко повідомив, що співпрацює із редакцією львівського видання «Твоє місто» у якості contributing editor. Водночас він продовжує викладання в УКУ.

Про це він повідомив у своєму Facebook.

Отар Довженко зазначив, що неможливо залишатись журналістом-практиком, якщо весь свій час присвячувати викладанню і ком'юніті-менеджменту.

«Торік я почав відчувати, що речі, які я розповідаю студентам, стосуються минулого більше, ніж теперішнього, а їхній досвід актуальніший за мій. І термін моєї придатності як викладача добігає кінця. Тому тепер я також працюю contributing editor у "Твоє місто" і повертаюсь у професійний тонус», - написав він.

При цьому Отар Довженко повідомив, що не залишає викладння в Школі журналістики УКУ попри зміни, які відбуваються у виші.

«Але Школа журналістики УКУ є найзахопливішою і найтривалішою (6 років на цю мить) роботою в моєму житті. Зокрема й тому, що тут можна вчити людей бути журналістами, а не мурижити порожнякову теорію чи переказувати підручники, застарілі ще до того, як їх надрукували. І відчувати, що ти робиш щось справді важливе, бачити живі наслідки своїх зусиль.

Ми набираємо свій сьомий набір в умовах певної турбулентності і змін. Для мене це також виклик, бо раніше, коли починало трусити, я зазвичай катапультувався. Тепер, натомість, міцно тримаюсь за сидіння і готуюся до знайомства з новими студентами», - написав він.

Видання «Твоє місто» позиціонує себе як громадське медіа Львова, незалежний міський медіа-хаб.

Нагадаємо, директором Школи журналістики Українського католицького університету став отець Павло Худ. Ігор Балинський, який очолював Школу журналістики УКУ від заснування у 2011 році, залишається в команді на посаді доцента кафедри журналістики та керівника Центру медіамайстерності.

Павло Худ дотепер очолював відділ рекрутингу та студентської кар'єри Українського католицького університу, а також викладав на магістерських програмах із журналістики та медіакомунікацій. Фахівець із комунікацій, докторант Інституту соціології Люблінського католицького університету.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY