detector.media
28.07.2017 17:50
У Чернівцях депутат від «Опоблоку» подав до суду на газету «Час»
У Чернівцях депутат від «Опоблоку» подав до суду на газету «Час»
Депутати Чернівецької обласної ради та голова міської організації «Опозиційного блоку» Руслан Тулик подали позов проти місцевої газети «Час» з вимогою спростувати та визнати недостовірною інформацію, яка була опублікована у виданні. Грошових вимог до видання в позові немає.

Про це повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ).

Позов стосується статті депутатки Чернівецької обласної ради, доньки шеф-редактора газети «Час» Ольги Кобевко «Реваншу регіоналів на Буковині не буде», яка була опублікована в травні. Як вона повідомила телеканалу ТВА, позов стосується її виступу на сесії.

Керівник міського партійного осередку «Опоблоку», позивач Руслан Тулик зауважив на сайті телеканалу ТВА, що на нього зводять наклепи.

Напередодні заяви Ольги Кобевко місцевий «Опоблок» звинуватив депутатку у тому, що вона побила Руслана Тулика.

Голова Чернівецького обласного осередку Незалежної медіапрофспілки Микола Кобилюк вважає позов  наступом на свободу слова.

Шеф-редактор газети «Час» Петро Кобевко теж зауважив, що вважає цей позов тиском на газету, на ЗМІ та свободу слова і буде відстоювати свої права в суді. Юридичну підтримку газеті надає Інститут розвитку регіональної преси.

Нагадаємо, на контролі начальника Головного управління Нацполіції (ГУ НП) в Чернівецькій області Сергія Пілігріма перебувають три справи щодо перешкоджання професійній діяльності журналістів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY