detector.media
27.07.2017 14:44
На Громадському радіо виходитиме нова програма про Білорусь і Україну - «Грамадская хваля»
На Громадському радіо виходитиме нова програма про Білорусь і Україну - «Грамадская хваля»
Новий радіоподкаст – волонтерський проект білоруською, російською і українською мовами

Громадське радіо оголосило про початок виходу нового радіоподкасту про Бєларусь і Україну.

Перший випуск «Белорус» означает «свободный, благородный». И Павел Шеремет именно таким и был» присвячений білоруському та українському журналісту Павлу Шеремету, якого вбили рік тому в Україні. Гості випуску: Андрій Куликов, Севгіль Мусаєва та Гаррі Погоняйло.

«У нас багато спільних проблем, і ми часто забуваємо про Білорусь, з якою ми дуже і дуже близькі, - прокоментував вихід програми співзасновник Громадського радіо, журналіст та радіоведучий Андрій Куликов. - Ми маємо пам’ятати та дізнаватися більше про відмінності і подібності історії і сучасності України і Білорусі – це дуже корисно. В Україні є багато цікавих людей із Білорусі, які з різних причин не можуть активно діяти в своїй країні, але ними або їх діяльністю цікавляться як білоруси, так і українці. Тому ми надаємо платформу для цих питань». 

Нагадаємо, вранці 20 липня в Києві пройшла акція з вшанування пам’яті журналіста Павла Шеремета. Колеги Павла проводили меморіальні заходи, а також під стінами Адміністрації президента і Міністерства внутрішніх справ України вимагали знайти його вбивць.

До учасників акції вийшов речник Міністра внутрішніх справ України Артем Шевченко та повідомив, що поки що підозрюваних у вбивстві Шеремета немає.

Фото: УНН

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY