detector.media
27.07.2017 12:17
Новою керівницею програмного відділу телеканалу ICTV стала Наталія Цвілій
Новою керівницею програмного відділу телеканалу ICTV стала Наталія Цвілій
Основна мета програмного відділу – зібрати бажане, проаналізувати можливості, видати результат в ефірі і чекати на фідбек глядача, вважає пані Цвілій

Посаду керівника програмного відділу телеканалу ICTV обійняла Наталія Цвілій.

Про це «Детектору Медіа» повідомили в прес-службі ICTV.

Наталія Цвілій закінчила факультет іноземної філології КНУ ім. Тараса Шевченка. Має 15-річний досвід у телепрограмуванні.

З 2000 по 2005 роки працювала керівником групи документарного оформлення закупівель і менеджером з кінозакупівель каналу СТБ. Протягом 2005-2007 років займалася закупками програмного продукту на каналі ТЕТ. У 2007 обійняла посаду заступника генерального продюсера з програмування телеканалу «Тоніс». Того ж року Наталія Цвілій повернулася на канал ТЕТ, де невдовзі обійняла посаду програмного директора телекомпанії.

«Моє завдання номер один – це влитися в колектив найзірковіших – на ICTV багато розумних, талановитих та гарних, - коментує своє призначення Наталія Цвілій. - Друге – відчути поки нову для мене лояльну аудиторію телеканалу, це чоловіки 25-45. І третє. Оскільки телеканал - це творча команда, основна мета програмного відділу – зібрати бажане, проаналізувати можливості, видати результат в ефірі – і чекати на фідбек глядача. В азартні ігри не граю, але відчуття очікування, напевно, схоже».

Як повідомляв «Детектор медіа», з серпня зміниться програмний директор на Новому каналі: посаду замість Аліни Нікіфорової займе Тетяна Данилюк, яка з 2012 року керує відділом закупівель програмного продукту.

Фото: ICTV

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY