detector.media
26.07.2017 13:10
СБУ видворила з України журналістку, яка працювала на телеканали «Россия-1» та «Россия-24»
СБУ видворила з України журналістку, яка працювала на телеканали «Россия-1» та «Россия-24»
Марію Князєву примусово повернуто на територію РФ із забороною в’їзду до України терміном на три роки

СБУ примусово повернула до Росії журналістку Марію Князєву, яка під псевдонімом «Саушкіна» працювала на телеканали «Россия-1» та «Россия-24».

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

«Служба безпеки України заблокувала деструктивну діяльність журналістки Марії Князєвої, яка під псевдонімом «Саушкіна» працювала на телеканали «Россия-1» та «Россия-24», - зазначено в повідомленні.

СБУ стверджує, що росіянка, використовуючи зв’язки з проросійськи налаштованими представниками українських медіа та експертами, збирала інформацію про ситуацію в державі, діяльність вищих органів влади, силових структур нашої держави.

«Ці дані використовувались нею для тенденційного висвітлення ситуації в Україні», - йдеться у повідомленні.

Там також наголошується, що у рамках протидії втручанню країни-агресора у вітчизняний медіа-простір та локалізації загроз в інформаційній сфері Князєву було примусово повернуто на територію РФ, із забороною в’їзду до України терміном на три роки.

Як повідомляв «Детектор Медіа», днями СБУ запобігла поширенню спецслужбами РФ через мережу зареєстрованих на громадянина України інтернет-сайтів російської пропаганди і деструктивних матеріалів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY