detector.media
Детектор медіа
«Детектор медіа»
26.07.2017 11:08
Савченко і Червоненко заматюкалися на NewsOne – Княжицький лютує, Нацрада вичікує
Савченко і Червоненко заматюкалися на NewsOne – Княжицький лютує, Нацрада вичікує
Телеканал NewsOne випустив серію роликів, у яких політики Надія Савченко, Євген Червоненко і Максим Гольдарб розмовляють ненормативною лексикою, висловлюючи свою точку зору про події й ситуацію в країні.

Як з’ясувалося, це проморолики «Суб’єктивних підсумків», які на каналі ведуть ці політики. Ненормативна лексика в їхніх устах– це «проста людська мова», вважають на NewsOne. Адже кожен ролик завершується слоганом: «Складні політичні події простою людською мовою. NewsOne – о******й канал».

Найбільше переглядів зібрав ролик з Надією Савченко. З понеділка, 24 липня, його на YouTube переглянули понад 645 тис. разів. Для порівняння: Червоненко зібрав близько 45 тис. переглядів, Гольдарб – понад 38 тис.

«Та ні ну це п****ць. Це просто х***я якась! Ну п****ть і п****ять, п****ять, п****ять, б***ь! Скільки ж можна на****вать людей, у***ни кончені. Ну це п****ць з цією політикою, б***ь!», - заявляє в ролику Надія Савченко.

«Как уже за***л этот п****ж. Изо дня в день нас просто на*****ют эти п******ы, д****ы и никчемы. Просто с таким государственным менеджментом я не вижу свет в конце тоннеля», - говорить Євген Червоненко.

«Совсем уже е*****ись. Эти негодяи собираются поднять тарифы еще минимум на 20 процентов. Просто к****нные какие-то уроды. П****ц, ну п****ц. И ответ очень просто - с ними поступать нужно так же, как они поступают с нами», - каже Максим Гольдарб.

Колега Надії Савченко по Верховній Раді Микола Княжицький, який очолює парламентський Комітет з питань культури і духовності, на своїй Facebook-сторінці обурився «креативом» NewsOne і закликав Нацраду з питань телебачення і радіомовлення відреагувати: «Юрій Артеменко (голова Нацради. – ДМ), а це правильно,коли канал називає російську брудну лайку "простою людською мовою"? Я думав людська мова – це гарна українська ))). Може, ви хоча б усні зауваження таким каналам робили, обговорювали і засуджували цей бруд?))). PS. Шановні члени Нацради пишуть,що на каналі цього немає. Лише у мережі. Можливо, наша увага загальмує цю "високу творчість")))».

Замість Юрія Артеменка Княжицькому відповів член Нацради Валентин Коваль: «Тобто, депутат лається - то нормально, а канал це показує - то ненормально?». Хоча ролик - очевидна постановка, тобто канал спонукав депутатів лаятися в студії.

Це вилилося у Facebook-дискусію щодо депутатської етики та каральних повноважень Нацради:

Член Нацради Сергій Костинський теж відреагував на ролики на своїй сторінці у Facebook. Він пригрозив NewsOne, що «трансляція подібної мерзоти в телеефірі однозначно отримає реакцію згідно з законом».

Усі нецензурні слова в роликах, до речі, «запікані». То чи порушив NewsOne закон, як ви вважаєте?

Фото: NewsOne

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY