detector.media
25.07.2017 17:34
Журналісти у Луцьку допомогли зібрати кошти на реабілітаційне обладнання для госпіталю
Журналісти у Луцьку допомогли зібрати кошти на реабілітаційне обладнання для госпіталю
Завдяки благодійному аукціону «Медіа-кава» в Луцьку, в якому бажаючі могли придбати можливість випити кави з представниками ЗМІ, було зібрано 29 тисяч гривень для закупівлі реабілітаційного обладнання для військового госпіталю.

Благодійний аукціон тривав  з травня до кінця червня  2017 року в соціальній мережі  Fасebook, повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ).

У групі «Медіа-кава» серед лотів  були не лише запрошення на каву з волинськми журналістамии, але й з блогерами, ведучіми та інші людьми, що мають відношення до сфери медіа. Щоб зустрітися з «лотом», варто  було запропонувати свою ціну у коментарі під його фотографією у групі, найвища ставка вважалася переможною. Стартова ціна кожного лоту – 100 гривень. Мінімальний крок ставки – 10 гривень, або й більше. Далі переможці сплачували гроші на картку організатору акції.

Найдорожче продали можливість  випити кави з журналісткою «Громадського радіо» Аріною Крапкою – 1800 грн, з  журналістом ІА «ZIK» та волонтером Мирославом Ватащуком – 1550 грн, радіоведучою «СІД FM» Вікторією Жуковською – 1490 грн, за 1000 грн на каву пішли з журналісткою видання «Конкурент» Наталкою Воскресенською,  журналістом «Хроніки Любарта» Олександром Котисом. Такі результати записані в групі у Facebook «Медіа-кава».

Волонтер та ініціатор благодійного аукціону Мирослав Ватащук розповів, що завдяки акції вдалося закупили для військового госпіталю реабілітаційне обладнання на суму 34 269 гривень.  29 тисяч зібрали за допомогою інтернет-аукціону, а решту - завдяки скринькам, що стояли в обласній та міській радах.  

Як пише «ВолиньPost», у госпіталі говорили, що останній раз реабілітаційне обладнання вони закупляли у 1983-му році. Було закуплене реабілітаційне обладнання полтавської фірми «Норма-трейд».

Нагадаємо, журналістка «Громадського радіо» та видання «Четверта влада» Аріна Крапка (Ірина Мусій) заявила, що їй погрожує екс-поліцейський Володимир Сокол через соціальну мережу Facebook.

Фото: Fасebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY