detector.media
25.07.2017 15:22
У Кабміні завершується робота над двома стратегіями інформаційної реінтеграції окупованих територій - Джапарова
У Кабміні завершується робота над двома стратегіями інформаційної реінтеграції окупованих територій - Джапарова
За словами першої заступниці очільника Мінінформполітики, необхідно шукати різні способи комунікації з мешканцями Криму та Донбасу

У Кабінеті Міністрів України завершують розробку стратегій інформаційної реінтеграції окупованих територій.

Про це у вівторок, 25 липня, сказала на прес-конференції перший заступник міністра інформаційної політики України Еміне Джапарова, повідомляє Інтерфакс-Україна.

«Це дві стратегії інформаційної реінтеграції Криму та Донбасу. Це наша спроба систематизувати інформаційний напрям», - сказала перший заступник міністра.

За її словами, ці стратегії будуть фундаментом для роботи з жителями окупованих територій і громадянами, які проживають на території, підконтрольній Україні.

Еміне Джапарова вважає, що необхідно шукати різні способи комунікації з жителями окупованих територій і створювати для цього не лише інформаційні приводи через медіа, а й використовувати культурну інформацію і різні сучасні схеми.

Як писав «Детектор Медіа», 19 червня на прес-конференції керівників міністерства «Звіт та перспективи розвитку інформаційної політики України» Еміне Джапарова зазначила, що питання реінтеграції окупованих українських територій Донбасу і Криму залишається стратегічним в Мінінформполітики. Вона повідомила про завершення роботи над двома документами – «Стратегією інформаційної реінтеграції Криму» і «Стратегією інформаційної реінтеграції Донбасу», які найближчим часом будуть винесені на затвердження Кабінету міністрів.

«Питання, яке я веду в міністерстві і яке залишається стратегічним - реінтеграція окупованих територій - Донбасу і Криму... Якщо говорити про головні результати - це два документи, які є основою нашої діяльності», - розповіла перша заступниця міністра.

За її словами, в Мінінформполітіки погодили документи з «ключовими гравцями».

Фото: Телеграф

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY