detector.media
25.07.2017 10:22
Інна Поник стала programmatic leader в Tribal Worldwide, Kyiv
Інна Поник стала programmatic leader в Tribal Worldwide, Kyiv
На нову посаду programmatic leader в агентстві Tribal Worldwide, Kyiv призначена Інна Поник, яка раніше обіймала позицію Media Group Head. Про це «Детектору медіа» повідомили в агентстві.

На цій позиції пані Поник сфокусується на розвитку й утриманні високого рівня експертизи в programmatic buying, стратегічному впровадженні programmatic-закупівель в рамках інтеграції медіа- і e-commerce-інструментів, розвитку стратегічного співробітництва з гравцями комунікаційного ринку в цьому сегменті, а також поліпшення бізнес-результативності рішень, які пропонуються клієнтам.

«Команда Tribal Worldwide, Kyiv почала своє занурення в ці інструменти, як тільки вони з'явилися, і ще два роки тому ми вивели експертизу programmatic в окремий напрямок, - повідомила директорка агентства Марія Єфімова. - Агентство протестувало і освоїло всі системи, які вийшли на український ринок, навчаючи нового підходу і персонал, і клієнтів. Більш того, ми вивчаємо не тільки український досвід, а й міжнародні платформи, які поки тут недоступні. Вся наша команда добре розуміє технологію, і рік тому отримала міжнародну сертифікацію за programmatic-планування».

Лідером цих процесів в агентстві стала Інна Поник, зазначено також у повідомленні, яка є експертом в сфері digital-комунікацій і, маючи досвід роботи в галузі медіа та комунікаційного планування, володіє глибоким розумінням можливостей онлайн-каналів комунікації для потреб бізнесу.

«Можливість розвиватись і відкривати нові горизонти - це те value, яке Tribal Worldwide, Kyiv дає своїм співробітникам, - наголосила пані Поник. - Дякую командам нашого агентства і AGAMA Сommunications за довіру і можливості зростання. Ще два роки тому ми активно почали розбиратися в інструменті і на сьогоднішній день пропонуємо клієнтам комплексні рішення і підходи в роботі з programmatic-технологіями. Далі - більше! Будемо разом розширювати горизонти».

Нагадаємо, нещодавно інша рекламна група - Dentsu Aegis Network Ukraine - оголосила про запуск у своїй структурі programmatic-підрозділу Amnet Ukraine, який очолила Олександра Булигіна. Amnet Ukraine займатиметься донесенням до ринку ефективності та актуальності автоматизованого розміщення медіареклами і сервісів, з поступовим підключенням offline-каналів, а також роботою з даними на базі доступних сервісів і технологій.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY