detector.media
24.07.2017 19:11
Російський журналіст звільнився через відмову редакції випустити текст про «секретну в'язницю» ФСБ
Російський журналіст звільнився через відмову редакції випустити текст про «секретну в'язницю» ФСБ
Журналіст російського видання «РБК» Ілля Рождественський розповів, що звільнився з холдингу, так як керівництво редакції відмовилося випустити його текст про «секретну в'язницю» ФСБ в Підмосков'ї.

Про це повідомляє «Медуза».

За словами Іллі Рождественського, він запропонував керівництву видання шість варіантів матеріалу, але йому відповіли, що це «не формат» і «спроба виправдати підозрюваних в тероризмі», які перед цим розповіли про тортури.

Керівництво редакції вирішило, що матеріал можна опублікувати тільки новинною заміткою. У зв'язку з цим журналіст звільнився з РБК, він залишить редакцію після виходу з відпустки 4 серпня.

Матеріал Ілля Рождественський вийшов 24 липня у виданні Republic. У ньому п'ятеро фігурантів кримінальних справ щодо тероризму і вбивств розповідають, як їх до офіційного затримання катували в «секретній в'язниці» в Підмосков'ї. За словами затриманих, в тортурах брали участь відставні співробітники ФСБ.

Нагадаємо, російська журналістка, фотограф і волонтер Вікторія Івлєва висловила співчуття своїй подрузі з України, чий син Руслан Конюша загинув у зоні АТО на Донбасі 20 липня, і звернулася до неї із словами каяття.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY