detector.media
24.07.2017 17:10
Колишній власник телеканалу Tonis став партнером британського оператора зв’язку в Україні
Колишній власник телеканалу Tonis став партнером британського оператора зв’язку в Україні
Британський віртуальний оператор зв'язку (Mobile Virtual Network Operator, MVNO) LycaMobile оголосив про запуск роботи в Україні на базі ТриМоб. Партнером проекту виступив екс-власник телеканалу Tonis Володимир Костерін.

Про це повідомляє «Ліга.net».

Володимир Костерін зазначив, що мережа очікує залучити 1 млн абонентів протягом року. За словами Костеріна, він отримав опціон в обмін на ринковий аналіз і допомогу при виході на ринок. Частку не розголошує.

При цьому гендиректор компанії «Укртелеком» Юрій Курмаз заявив, що збирається інвестувати $ 2 млн в ядро ​​мережі ТриМоб.

4 липня Національна комісія з питань регулювання зв'язку та інформатизації внесла в телеком-реєстр компанію «Лайкамобайл Україна». Зараз на сайті оператора з'явилося два тарифу. Перший - 130 грн на місяць, 16 Гб трафіку інтернет в Україні, 300 СМС і 300 хв. в міжнародній мережі LycaMobile. Другий - 200 грн на місяць, 25 Гб, 500 СМС, 500 хв.

Нагадаємо, у 2011 році журналістське розслідування «Наших грошей» виявило, що кінцевими власниками телеканалу Tonis можуть бути Олександр Янукович і Сергій Арбузов.

Колишній власник каналу Tonis Володимир Костерін влітку 2014 року в інтерв’ю Hubs розповів, що був змушений віддати канал представникам минулої влади через тиск. Пан Костерін заявив, що «покупець» заплатив у десять разів менше ринкової ціни каналу, але не йому особисто, а менеджменту й низці посередників.

В лютому 2015 року голова Нацради Юрій Артеменко заявив, що Генеральна прокуратура України встановила: син колишнього Президента України Олександр Янукович опосередковано володіє телеканалами Tonis (ТОВ «Телеканал "Тоніс"»), Business (ТОВ «ТРК "Погода ТБ"») і Dobro (ТОВ «ТРК "Нові комунікації"»). Прес-секретар Олександра Януковича Юрій Кірасир цю інформацію заперечив.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY