detector.media
24.07.2017 13:35
У Миколаєві власник супермаркету «Сотка» напав на знімальну групу програми «Скажіть, будь ласка» (ВІДЕО)
У Миколаєві власник супермаркету «Сотка» напав на знімальну групу програми «Скажіть, будь ласка» (ВІДЕО)
Екс-нардеп Віктор Горбачов так відреагував на повідомлення журналістів про те, що в його супермаркеті багато прострочених продуктів

У неділю, 23 липня, в Миколаєві екс-нардеп Віктор Горбачов, який є власником супермаркету «Сотка», накинувся на голову Союзу споживачів України Максима Несміянова і знімальну групу програми «Скажіть, будь ласка», які намагалися провести ревізію магазину.

Про це Максим Несміянов написав на своїй сторінці у Facebook, повідомляє Преступности.НЕТ.  

«Ми в «Сотці» на Соборній. На нас напав власник супермаркету. Подивіться, що за смітник – центральний супермаркет Миколаєва. Прострочки тьма. Це ганьба. П.С. Подивіться, де вони миють ножі в кондитерському відділі. У магазині величезна кількість контрабанди. Зате магазин пройшов перевірку держорганів. Тепер сиджу і думаю, чого я сюди перший раз не приїхав. Місто повинно знати своїх героїв», – написав пан Несміянов.

Він також опублікував фото прострочених продуктів, які виставлені на продаж в супермаркеті Горбачова.

За словами ведучої «Скажіть, будь ласка» Світлани Махнічевої, під час зйомки до торгової зали увійшов власник закладу Віктор Горбачов. Вона вирішила взяти у нього коментар, повідомивши про те, що в його супермаркеті було виявлено багато прострочених продуктів. У відповідь на це Горбачов почав хапати ведучу за руки, намагаючись відібрати в неї мікрофон.

«Ми повинні були просто зустрітися під «Соткою» і поїхати зовсім в інше місце, але Максим Несміянов зайшов туди купити води і в підсумку знайшов там цілу купу прострочки. Мало того, що прострочені продукти, так ще там і бруд, мошки літають над овочами та фруктами. «Краса», одним словом, - розповіла ведуча в коментарі NikLife. - Він починає виривати у мене мікрофон, починає мене штовхати, хапати мене за руки і постійно дуже швидко щось невиразно говорити. Я, чесно кажучи, навіть не можу зрозуміти, в якому він був стані. Дуже дивно він поводився».

Як повідомляв «Детектор Медіа», 13 червня у Миколаєві на кореспондента «Преступности.Нет» Тараса Леонтяна накинувся з лопатою працівник дорожньої служби ТОВ «Дорлідер» та погрожував йому розправою за те, що він знімав ремонт дороги. 

Фото: Преступности.НЕТ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY