detector.media
24.07.2017 12:52
Телеканал «Інтер» покаже прямі трансляції богослужінь До Дня Хрещення Русі
Телеканал «Інтер» покаже прямі трансляції богослужінь До Дня Хрещення Русі
«Інтер» щороку цими днями транслює богослужіння УПЦ Московського патріархату

27 і 28 липня, до дня Хрещення Русі, телеканал «Інтер» традиційно покаже прямі трансляції урочистих богослужінь - молебню на Володимирській гірці, Всеукраїнського хресного ходу і Божественної літургії в Святій Успенській Києво-Печерській Лаврі.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу «Інтер».

У четвер, 27 липня, о 13:00 «Інтер» транслюватиме молебень на Володимирській гірці в Києві і Всеукраїнську хресну ходу. Цього дня до пам'ятника святому рівноапостольному князю Володимиру прибудуть 11 чудотворних ікон з різних куточків України: «Зимненська», «Охтирська», «Призри на смирення», «Касперовська», «Почаївська», «Святогірська», «Боянська», «Барська», «Радомишльська», «Спас Нерукотворний» і «Владимирсько-Десятинна».

У повідомленні зазначено, що напередодні святкування Дня Хрещення Русі кожна зі святинь побувала в різних містах нашої країни, щоб віруючі могли поклонитися їй і помолитися. Протягом місяця проходили молебні біля чудотворних ікон, які переміщувалися з однієї єпархії в іншу. Багато парафіян отримали унікальну можливість побачити святині, які зазвичай перебувають в інших куточках нашої великої країни.

Святковий молебень на Володимирській гірці очолить Предстоятель УПЦ Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій. Після завершення богослужіння духовенство, паломники і віруючі зі всіх регіонів України традиційно пройдуть Хресною ходою і доставлять чудотворні ікони в Святу Успенську Києво-Печерську Лавру.

У п'ятницю, 28 липня, о 9:00 в день Хрещення Русі в ефірі «Інтера» - трансляція Божественної літургії в Святій Успенській Києво-Печерській Лаврі.

Нагадаємо, що телеканал «Інтер» щороку транслює богослужіння УПЦ Московського патріархату до дня Хрещення Русі.

Фото: прес-служба телеканалу "Інтер"

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY