detector.media
23.07.2017 10:05
В Україні приватизують «Кіностудію імені Довженка»
В Україні приватизують «Кіностудію імені Довженка»
До переліку українських державних підприємств, виставлених для приватизації, потрапили три кіностудії, включаючи «Кіностудію художніх фільмів ім. О.Довженка».

Про це повідомляє УНН.

До приватизації планується виставити «Національну кіностудію художніх фільмів імені Олександра Довженка», «Українську студію Хронікально-документальних фільмів» та «Українську кіностудію анімаційних фільмів».

У переліку також значаться Національний цирк України і ще 6 вітчизняних цирків, що також будуть приватизовані. Зокрема у цьому переліку є ДП «Національний цирк України», ДП «Харківський державний цирк імені Ф. Д. Яшинова», ДП «Дніпропетровський державний цирк», ДП «Державна циркова компанія України», ДП «Дирекція пересувних циркових колективів України», ДП «Запорізький державний цирк», ДП «Одеський державний цирк», ДП «Криворізький державний цирк», ДП «Львівський державний цирк».

У переліку об'єктів державної власності, що підлягають приватизації у 2017–2020 роках, у тому числі тих, що можуть бути приватизовані після внесення змін до актів законодавства/передачі в комунальну власність, вказано 893 підприємства. Серед них, зокрема, і Держспецпідприємство «Укртелефільм».

Нагадаємо, Держкомтелерадіо розробив проект постанови, яка визначає механізм перетворення «Укртелефільму» на публічне акціонерне товариство.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY