detector.media
22.07.2017 12:09
Суд обере запобіжний захід активістці Femen, що потрапила в АП за фальшивим посвідченням журналіста
Суд обере запобіжний захід активістці Femen, що потрапила в АП за фальшивим посвідченням журналіста
Сьогодні, 22 липня, суд обере запобіжний захід для звинуваченій в хуліганстві активістці Femen Анжеліни Діаш де Кінташ. Як повідомляли ЗМІ, вони потрапила на прес-конференцію в Адміністрацію президента України за фальшивим посвідченням журналіста і оголила груди на знак протесту проти візиту в Україну президента Білорусі Олександра Лукашенка.

Адвокат затриманої Ярослав Яценко написав у Facebook, що після затримання за звинуваченням у хуліганстві Анжеліна Діаш де Кінташ перебуває в ІТТ на Косогірному провулку в Києві.

За його словами, їй інкримінують ч. 3 ст. 296 ККУ (хуліганство із чиненням опору, карається позбавленням волі на строк від двох до п'яти років).

«Ночуватиме в ІТТ на Косогірному провулку, завтра в Печерському суді обрання запобіжного заходу», - написав захисник 21 липня, наголосивши, що затримана відмовилася від державного адвоката.

Раніше стало відомо, що урочисту зустріч президента України та президента Білорусі намагалася зірвати жінка, яка оголила свої груди в будівлі адміністрації і крикнула: «Живе Білорусь!». Її одразу схопили охоронці та вивели з зали урочистих подій Адміністрації президента.

Згодом ПрАТ «Картель» заявило, що 21 липня, під час прес-конференції президентів України і Білорусі в Адміністрації президента України стався інцидент з використанням фальшивого посвідчення видавництва «Картель».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY