detector.media
21.07.2017 18:01
На прес-конференцію в Адміністрації президента потрапила особа з фальшивим посвідченням видавництва «Картель»
На прес-конференцію в Адміністрації президента потрапила особа з фальшивим посвідченням видавництва «Картель»
Сьогодні, 21 липня, під час прес-конференції президентів України і Білорусі в Адміністрації президента України стався інцидент з використанням фальшивого посвідчення видавництва «Картель».

Про це йдеться в офіційній заяві видавництва.

Одна з осіб потрапила на прес-конферецнію як журналістка, що мала фальшиве посвідчення видавничої групи «Картель», до складу якої входить видання «Деловая столица».

«ПрАТ "Картель" повідомляє, що посвідчення даній особі ніколи не видавалося і посвідчення під цим номером належить нашому штатному співробітникові. Крім того, посвідчення нашої видавничої групи мають інший вигляд - вони є пластиковими, а не ламінованим», - заявляє видавництво.

Тоже повідомляється, що посвідчення під номером 090 було видано заступниці головного редактора видань «Деловая столица» і «Власть денег» Ользі Сантарович.

«З приводу використання фальшивого посвідчення ПрАТ "Картель" подало заяву в Національну поліцію», - повідомляє видавництво.

Раніше стало відомо, що урочисту зустріч президента України та президента Білорусі намагалася зірвати жінка, яка оголила свої груди в будівлі адміністрації і крикнула: «Живе Білорусь!». Її одразу схопили охоронці та вивели з зали урочистих подій Адміністрації президента.

Як повідомляє «Українська правда» з посиланням на Femen, жінку звати Анжеліна Діаш.

Як заявляє видавнича група «Картель», жінка потрапила на захід за фальшивим посвідченням журналіста.

Нагадаємо, зустріч президентів України та Білорусі Петра Порошенка і Олександра Лукашенка 21 липня завершилася без спілкування із пресою.

Журналісти чекали на президентів близько двох годин, а з урахуванням прохання президентської Адміністрації прибути на захід за годину – майже три. Однак перед виходом глав держав співробітники прес-служби президента України попередили журналістів, щоб, на прохання білоруської сторони, не ставили запитань. Не вдалося зробити цього і після завершення зустрічі.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY