detector.media
21.07.2017 15:21
Для російських ЗМІ кримська «влада» створила штучну картинку напливу туристів – Держприкордонслужба
Для російських ЗМІ кримська «влада» створила штучну картинку напливу туристів – Держприкордонслужба
Біля контрольного пункту «Чонгар» на адмінкордоні з Кримом штучно створено затори, аби з’явилася картинка про наплив туристів у Крим для представників російських ЗМІ

Про це повідомляється на сайті Державної прикордонної служби України.

Сьогодні, 21 липня, прикордонники Бердянського загону, які несуть службу в контрольному пункті «Чонгар», зафіксували повільний пропуск з боку окупантів транспортних засобів через адмінмежу. А коли з’явилися представники російських каналів, рух відразу активізувався.

«Все це робиться для того, аби створити картинку напливу та ажіотажу прямування туристів на півострів для відпочинку», – йдеться у повідомленні.

Зазначено, що цього разу прикордонники зафіксували роботу трьох знімальних груп, зокрема і РТР, які працювали на автомобільному мосту, де візуалізація черги була найбільшою.

Держкприкордонслужба також зазначила, що на адмінмежі на двох інших КПВВ – «Каланчак» та «Чаплинка» черги відсутні.

Нагадаємо, російські ЗМІ повідомили про нібито збільшення числа українських туристів з материкової частини до окупованого Росією Криму у перші дні травневих свят, посилаючись на дані прикордонного управління ФСБ Росії. Державна прикордонна служба України заперечує такі дані і стверджує, що пасажиропотік через пропускний пункт «Чонгар» до Криму знизився на 60% у порівняні із травневими святами минулого року.

У червні підконтрольний Кремлю міністр внутрішньої політики, інформації та зв'язку Криму Дмитро Полонський закликав іноземних журналістів переконатися, що будівництво Керченського моста «не фейк».

Фото: "Радіо Свобода"

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY