detector.media
21.07.2017 13:04
Експертка ІМІ стала фелоу престижної організації в сфері інтернет-свободи Internet Freedom Festival
Експертка ІМІ стала фелоу престижної організації в сфері інтернет-свободи Internet Freedom Festival
Ірина Чулівська разом із 19 іншими фахівцями з 17 країн світу допомагатиме готувати наступний Internet Freedom Festival у іспанській Валенсії

Експертка ІМІ з цифрової безпеки Ірина Чулівська стала фелоу, тобто увійшла до команди організаторів, однієї з найпрестижніших подій в сфері інтернет-свободи та цифрової безпеки - Internet Freedom Festival.

Разом із колегами з Єгипту та Мексики Ірина увійшла до групи експертів частини «Training and Best Practices» («Навчання і найкращі практики») і допомагатиме готувати наступний Internet Freedom Festival у Валенсії (Іспанія).

Загалом учасниками програми стали 20 професіоналів з 17 країн світу.

Пані Чулівська – перша представниця України в команді організаторів IFF.

«Я зможу підняти тему України і її загроз з інтернет-свободою і цифровою безпекою на серйозніший рівень перед кращими спеціалістами світу, - розповіла Ірина Чулівська «Детектору Медіа», - а це для нас якраз дуже актуально - через блокування сайтів і законопроекти про блокування, а також через те, що ми вже двічі стали епіцентром масових кібератак, до яких виявились не готовими».

Основними обов'язками членів команди IFF («будівельників мостів», як їх називають у організації) є виявлення регіональних та глобальних тем та проблем; розробка програми IFF шляхом розгляду та відбору пропозицій щодо засідань; налаштування процесів збору даних; координація дій; написання остаточного звіту, що включає підсумки, які мають бути доступними для спільноти. Серед додаткових обов'язків - залучення регіональних громад, організація місцевих інформаційних заходів тощо.

Члени команди IFF також до та під час фестивалю допомагають оприлюднювати презентації та надають інформаційну підтримку задля гуртування людей та організацій, що у всьому світі працюють у сфері свободи Інтернету.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY