detector.media
20.07.2017 10:05
Редакторка «Фактів» на ICTV Інна Жмуд потребує термінової допомоги
Редакторка «Фактів» на ICTV Інна Жмуд потребує термінової допомоги
Випускова редаткорка «Фактів» на телеканалі ICTV Інна Жмуд має рідкий вид онкологічного захворювання. Потрібні шість курсів хіміотерапії, які коштують €40 тис. Журналісти закликають небайдужих долучитися до збору коштів та врятувати життя їх колезі

Про це журналісти пишуть на своїх сторінках у Facebook та поширюють хештег #помочьинне.

«Рідкісний вид раку, 2-3 випадки на мільйон. Українські лікарі хотіли б, та допомогти не можуть. Зі зрозумілих причин. Німецькі обіцяють вилікувати. 6 курсів хіміотерапії. Кожен по 7500 євро, плюс супутні витрати. За допомогою людей з вузького кола, в основному колег, зібрали на первинну консультацію з детальним обстеженням і 1 курс. Ще необхідно близько 40000 євро. Сума для близьких друзів Інни непідйомна. Тому звертаємося до друзів, знайомих і до кожної людини з добрим серцем»,написала Наталя Слівінська.

«Зараз Інні потрібна допомога – наша з вами. Іноді виявляється, що яким би ти не був сильним і самодостатнім (а вона – така!), Самому ніяк не впорається, – написала журналістка Ірина Ромалійська. – Рак. Це – усвідомлення швидкоплинності життя, безглуздості щоденної суєти. Це – відчай, страх, біль. І – це надія і віра в тих, хто поруч, хто допоможе. Давайте допоможемо. Будь ласка».

Відправити кошти на лікування Інни Жмуд можна на карту «ПриватБанку» 5168 7422 0270 5491 (Жмуд Інна Юріївна)

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY