detector.media
19.07.2017 13:26
З «ПлюсПлюс» іде директор з маркетингу Ірина Мельничук (ДОПОВНЕНО)
З «ПлюсПлюс» іде директор з маркетингу Ірина Мельничук (ДОПОВНЕНО)
Ірина Мельничук повідомила, що звільняється з посади директора з маркетингу дитячого телеканалу «ПлюсПлюс», що входить до медіагрупи «1+1 медіа»

«Сьогодні мій останній робочий день в групі "1+1 медіа". Я дуже вдячна компанії за довіру, за можливості, завдяки яким ми реалізували всі ці проекти. Ці 4 роки в "1+1" медіа були яскравими, красивими, насиченими і щедрими на неймовірних людей»,написала пані Мельничук на своїй сторінці у Faceebook.

Хто замінить пані Мельничук на каналі - стане відомо згодом. «Ірина провела з нами 4 роки і зробила значимий вклад в розвиток каналу. На даному етапі наші шляхи розходяться. Я вдячна їй за роботу, успішно реалізовані разом з командою проекти і бажаю успіхів в подальшому. Про кадрові зміни на посаді маркетинг-директора ми повідомимо згодом», - сказала в коментарі «Детектору медіа» генеральний продюсер каналу «ПлюсПлюс» Іванна Найда.

Нагадаємо, у грудні 2016 року генеральним директором телеканалу «ПлюсПлюс» стала Анна Гончар. Відповідні зміни до ліцензій каналу внесла 15 грудня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY