detector.media
17.07.2017 16:54
Новим прес-секретарем Гройсмана стане Олександр Мельничук – ЗМІ
Новим прес-секретарем Гройсмана стане Олександр Мельничук – ЗМІ
Замість Дмитра Столярчука новим прес-секретарем прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана стане екс-заступник генерального директора Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ) Олександр Мельничук

Про це повідомляє «Інтерфакс Україна» з посиланням на власне джерело.

Нагадаємо, на НСТУ пан Мельничук працював з 15 грудня 2016 до 21 травня 2017 року. Він відповідав за формування програмної сітки мовлення телеканалу «UA:Перший», інформаційне мовлення та виробництво суспільно-політичних, соціальних, молодіжних, освітніх та дитячих програм.

У 2007 році Олександр Мельничук обіймав посаду першого віце-президента НТКУ. Тоді встиг запустити політичне ток-шоу «Один за всіх» та низку інших телепроектів. Згодом працював виконавчим продюсером телеканалу НТН, відповідав за виробництво телепрограм. 2013 року Мельничук очолив телеканал НТН, пропрацював гендиректором 2 роки, звільнився за власним бажанням.

«Детектор медіа» намагається отримати від пана Мельничука коментар.

Нагадаємо, сьогодні, 17 липня Дмитро Столярчук повідомив, що йде з посади прес-секретаря прем’єр міністра України Володимира Гройсмана та керівника Департаменту інформації та комунікацій з громадськістю Уряду.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY