detector.media
15.07.2017 14:51
Віталій Ковач подав у відставку з посади шеф-редактора новин каналу «24»
Віталій Ковач подав у відставку з посади шеф-редактора новин каналу «24»
Наступницею Віталія Ковача стане екс-заступник головреда журналу «Новое время» Олена Трибушна

Шеф-редактор новин каналу «24» Віталій Ковач невдовзі піде з каналу, а його посаду обійме Олена Трибушна.

Про це повідомив зокрема журналіст Дмитро Качура на своїй сторінці в Facebook.

У коментарі «Детектору Медіа» пан Ковач підтвердив цю інформацію. Він розповів, що до 19 липня перебуває у відпустці, а після відпустки передаватиме справи новому шеф-редактору новин.

Як повідомляв «Детектор Медіа», на телеканалі «24» Віталій Ковач працює з 1 травня 2016 року. Він замінив на посаді Федора Скрипника, який звільнився за власним бажанням 29 квітня, щоб займатися новими проектами, не пов’язаними з медіа.

У лютому 2016-го Віталій Ковач і вся команда спецпроектів телеканалу ICTV на чолі з Олександром Семирядченком звільнилася з каналу.

До обов’язків шеф-редактора новин входить керування ньюзрумом, формування випусків новин, визначення тем.

Нагадаємо, цього тижня заступник головного редактора «Нового времени» Олена Трибушна, яка пропрацювала у виданні три роки, повідомила, що звільняється.

«Я йду з одного з найкращих медіапроектів у країні. Створити і розвивати його з самого нуля було дуже крутим досвідом, - написала вона на своїй сторінці у Facebook. - Усього за три роки НВ стало одним із найпотужніших ЗМІ, і у нього величезне майбутнє і маса «точок зростання» (так ми тут називаємо наші внутрішні проблеми). Усього за три роки ми зробили журнал, який дуже впливає на дії «великих» людей, що приймають рішення в нашій країні, і які чекають кожного тижня і читають тисячі «маленьких» людей, щиро бажаючих країні процвітання та руху вперед. Всього за три роки ми зробили новинний сайт, який входить в десятку найактивніших в Україні, з кращою блог-платформою, з гарною стрічкою новин, однією з небагатьох ресурсів без джинси, політичних маніпуляцій, замовлень та іншого». 

Олена Трибушна є також упорядником книги «Небесна сотня», виданої у 2014 році видавництвом «Фоліо». Про досвід роботи на телебаченні пані Трибушної наразі невідомо.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY