detector.media
14.07.2017 14:05
Журналісти зняли ролик мовою жестів, щоб підтримати збірну України на Дефлімпіаді-2017 (ВІДЕО)
Журналісти зняли ролик мовою жестів, щоб підтримати збірну України на Дефлімпіаді-2017 (ВІДЕО)
14 липня українських дефлімпійців проводжають до Туреччини

Журналісти Телевізійної служби новин каналу «1+1» напередодні відкриття Дефлімпійських ігор - змагань для людей, які не чують – записали відео мовою жестів на підтримку української збірної.

Про це повідомила ТСН.

«Сухого поля, легкої води, влучних кидків, стрімких забігів, чесних суддів, вдалих стартів та переможних фінішів! Віримо у перемогу України! Ми вболіваємо за вас!» - звернулися журналісти до спортсменів.

Жестової мови журналістів навчали професійні перекладачі Тетяна Радченко та Людмила Руденко, які щодня супроводжують сурдоперекладом основні випуски ТСН на сайті ТСН.ua, йдеться у повідомленні.

ТСН також закликає всіх долучитися до флешмобу на підтримку національної збірної, записавши відео із фразою мовою жестів «Ми вболіваємо за вас», та публікувати у соціальних мережах власні звернення із хештегами #МиВболіваємоЗаВас та #дефлімпіада2017.

23-ті Дефлімпійські ігри відбуватимуться у турецькому місті Самсун із 18 по 30 липня. У змаганнях візьмуть участь майже 5 тисяч спортсменів, які не чують, та спортсменів із вадами слуху зі 109 країн світу. Спортсмени-дефлімпійці України вперше братимуть участь у 15 видах спорту.

Фото: скріншот відео

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY