detector.media
14.07.2017 13:50
Восени «1+1» покаже чотири нових комедійних серіали
Восени «1+1» покаже чотири нових комедійних серіали
Телеканал «1+1» покаже нові комедійні українські серіали «Село на мільйон-2», «Слуга народу. Від любові до імпічменту», «Субота» і «Догори дриґом»

Про це повідомляє прес-служба каналу.

«Добрі та яскраві комедії - тренд року, а на «плюсах» цієї осені їх одразу кілька! Нам знову вдається зібрати повноцінну лінійку комедійних проектів українського виробництва на близькі сучасному українському глядачеві теми. Тут всі класичні комедійні історії - від одвічних питань, сімейних цінностей ("Догори дриґом", "Субота"), до яскравого зіткнення села з містом ("Село на мільйон-2") та традиційної для каналу політичної сатири ("Слуга народу. Від любові до імпічменту")», – прокоментувала головний продюсер серіалів та фільмів Олена Васільєва.

Другий сезон комедійного серіалу «Село на мільйон» виробництва «1+1 Продакшн» розповість про нові пригоди кузенів Каті, Колі і Тимура, що претендують на спадщину від дідуся в розмірі мільйон євро.

Другий сезон серіалу «Слуга народу. Від любові до імпічменту» від студії «Квартал 95» має 25 серій, які продовжать історію вчителя Василя Голобородька.

16-серійний комедійний серіал «Субота» виробництва «RunGo Studio» розповість про життя родини Каблукова, режисером якого став Семен Горов.

Новий комедійний серіал «Догори дриґом» виробництва «1+1 Продакшн» розповість про 30-річного львів'янина Мар'яна, який разом зі своєю мамою Уляною вирушає на відпочинок до південної Одеси.

Нові серіали виходитимуть на телеканалі «1+1» о 21:00 по буднях.

Нагадаємо, зйомки другого сезону комедійного політичного серіалу студії «Квартал 95» «Слуга народу 2» розпочалися у червні.

Зйомки другого сезону комедійного серіалу «Село на мільйон» (адаптація хорватського формату Куд Puklo Da Puklo) також розпочалися у червні.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY