detector.media
12.07.2017 17:12
Стало відомо, хто доніс на українського вояка, підозрюваного у вбивстві італійського журналіста
Стало відомо, хто доніс на українського вояка, підозрюваного у вбивстві італійського журналіста
ЗМІ повідомляють, що донос на затриманого в Італії нацгвардійця Віталія Марківа організував італійський депутат, який співпрацює з терористами

До затримання в Італії за підозрою в убивстві на Донбасі фоторепортера Андреа Роккеллі бійця Нацгвардії Віталія Марківа причетний італійський політик Мауріціо Марроне, який співпрацює з терористами «ДНР» і «ЛНР».

Про це повідомило джерело Цензор.НЕТ.

За інформацією джерела, саме Марроне є організатором доносу на українського військовослужбовця.

Мауріціо Марроне - муніципальний депутат провінції П'ємонт, член регіонального парламенту від партії Брати Італії (італійська політична партія націоналістично-консервативного спрямування). Він є координатором псевдопредставництва «ДНР» у Турині.

Марроне двічі відвідував підконтрольну бойовикам «ДНР» і «ЛНР» територію.

Як повідомляв «Детектор Медіа», новий адвокат заарештованого в Італії українського нацгвардійця Віталія Марківа Раффаелле Делла Валле вже ознайомився з матеріалами справи, проте дату судового засідання з обрання запобіжного заходу досі не призначено.

Напередодні адвокат затриманого у Італії нацгвардійця закликав тих, хто був поблизу його підзахисного під час убивства 2014 року у Слов'янську італійського фотокореспондента Андреа Рокеллі та його російського напарника Андрія Миронова, дати свідчення.

Нагадаємо, поліція Італії затримала громадянина України Віталія Марківа за підозрою у причетності до вбивства італійського фотокореспондента Андреа Рокеллі 2014 року поблизу Слов'янська (Донецька область). У матеріалі газети La Repubblica йдеться, що затриманий громадянин українського походження мешкав в Італії, поїхав в Україну в кінці 2013 року, став учасником подій Євромайдану в Києві. Після цього він вступив до одного з добровольчих батальйонів, включених до Національній гвардії.

На фото: Мауріціо Марроне

Фото: posipaka.org

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY